![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Off Topic Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-07 Nerden: belcika
Tecrübe Puanı: 9 | Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. Bugün Küçük mucizelerin günü olsun.... İkram edilen taze demlenmiş bir bardak çay, ya da mis kokulu bir fincan kahve eski bir arkadaştan beklemediğin anda bir telefon.... eve veya işe giderken ya da alışverişe trafikte hep yeşil ışıklar.... Bugün... içinde küçük sevinçlerin olduğu bir gün olsun markette en hızlı ilerleyen kasa sırası.... mis kokulu bir yemek... radyoyu açtığında ; en sevdiğin şarkının çalıyor olması ve o güzel şarkıya yüksek sesle eşlik etmek... barış, mutluluk ve neşe dolu bir gün olsun. MUTLULUĞUN günü.... bir şeylerin mükemmelliğinde ; Allah'ın senin yanında olduğunu, seni sevdiğini ve bir yerlerden sana GÜLÜMSEDİĞİNİ hissettiğin sana özel olduğun hissini yaşatan o garip ama hoş duygu ile dolu güzel bir gün diliyorum.
__________________ ![]() Oyle gozler vardir ki,sozlerden iyi anlatir. Oyle sozler vardir ki,o gozleri aglatir.. |
| | |
| | #2 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. TskrLerr Cok güseL Ve Cok Ciciydi:) ya da mis kokulu bir fincan kahve Biri Yapsa suanda acaip mutLu oLurum..)
__________________ Bazen ne söyLersek söLiyeLim Karsımısdakinin SınırLarı Bisi SınırLar:)) |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. tesekkurler begendigin icin LaL.. yapacak biri vardir yaw kahveyi..)))
__________________ ![]() Oyle gozler vardir ki,sozlerden iyi anlatir. Oyle sozler vardir ki,o gozleri aglatir.. |
| | |
| | #4 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. Cx Yok Bi Ben Varim:)
__________________ Bazen ne söyLersek söLiyeLim Karsımısdakinin SınırLarı Bisi SınırLar:)) |
| | |
| | #5 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07 Nerden: nereye.. Yaş: 22
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. yapılan iyiliklere saygı duyulan..ailelerin eşlerin çocukların alkış tuttugu bigün olsun ![]() hayanın kaybolmadıgı,insanların hala yanlış yaptıklarında yüzlerinin kızardıgı bigün olsun ![]() hay ben kafama demeyip keşkesiz geçen bigün olsun:)) ![]() herkesin bekledigi telefonun geldigi sevgi dolu pıtırcık bigün olsun:P ![]() sokakta bu tiplerin gezmedigi bigün olsun:)) ![]() güzel bigüne katkım olsun ![]()
__________________ İmza Görüntülenemiyor Lütfen Şifrenizi Girin ![]() ηοктλ |
| | |
| | #6 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. mucizelere inanmam ..beklememde..
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #7 |
| ●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ● ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 119 | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. bir şeylerin mükemmelliğinde ; Allah'ın senin yanında olduğunu, seni sevdiğini ve bir yerlerden sana GÜLÜMSEDİĞİNİ hissettiğin sana özel olduğun hissini yaşatan o garip ama hoş duygu ile dolu güzel bir gün diliyorum. Çok güzeldi..sağolasın..yüreğine sağlık..Ama ben ne yazık ki mucizelere olan inancımı kaybettim.. =)
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() |
| | |
| | #8 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. ya da mis kokulu bir fincan kahve ![]() bende ondan isterim ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. oy oyy oyy içim ısındı güzel sözler duymak içimi ısıtıyo.. güzel seyler duymayı seviyorum.. Ellerinize saglık hepinizinde..
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Bugün...Küçük mucizelerin günü olsun.. mucizelerin olmasi cok zordur ve ender gorulur zaten.ama olan bir seydir.inancimiz olmali.. ama mutlu olmak icin boyle surprizlerin olmasi kadar guzel bir sey varmi ki? tesekkurler arkadaslar..
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|