hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sanat Görsel Medya Dünyası > Off Topic
Kayıt ol Bloglar Yardım Sohbet Okey Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Off Topic Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun..

Tags: , , , ,

Seçenekler Stil
Alt 29-12-05, 13:49   #1
KaKiLa
Üye

KaKiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10 KaKiLa 10
Gerçek Zamanlı Manik ve Depresif Oyunlar

"Bu oyunlar halk arasında oynanmaz. yurdumun güzel insanı öyle manik ve ve depresif durumları bilmez bilenede itibar edip ciddiye almaz. salladı mı bir küfür gelmişine geçmişine ne manik kalır onda ne depresif. neyse mevzu bu değil bu konuyu sonra anlatırım.

Oyunlar ilk başta münferittir lakin zamanla çevre masaların gösterdiği ilgi ile bir olimpiyata dönüşür. Mürekkep yalamış diye tabir edilen cici bici elbiseli veya parlak kravatlı birisi ki bundan sonra jön diyeceğim; bu oyunda ilk rolü üstlenir ve olimpiyat ateşini yakar.

Ters bir bakış selam vermeme günaydın dememe gibi özünde basit olan hani tam tabiriyle fol yok yumurta yok denebilecek bir olaydan bu jön işkillenir. Hatta yukardan bir yolcu bulut Anadolu' ya doğru yağmur boşaltmayan giderken jönün gözüne çarpsa jön nem kapar. Olay bu kadar basit de olmayabilir yüksek rakımlı mevkilerde ikamet eden kartal bakışıyla bir yılanın kendi bataklığında yüzdüğünü gören veya o gün karısı/kocası ile kavga etmiş personel tabiriyle galantör olan herhangi bir şahsiyetin iyi yada kötü niyetli bir sözü bile jönün ateşi yakmasına yetecektir.

Oyunları başlatan jöndeki ilk belirti asılmış bir surat ve kafanın öne eğilmesi şeklinde tecelli bulur ki artık ok yaydan çıkmış timsah yürüyüşüne hazır hale gelmiştir. bu oyunun ilk kuralıdır kuralı yerine getirmezseniz oyun biter. oyuna eşlik edecek ikinci oyuncu ilk kurbandır aslında hani birazcık saf iyi niyetli yüeği yardım ateşiyle yangındır. Jönün yanına ilk o gider ve

- ne oldu sana?
-......
-ne oldu paylaşmak ister misin?
-yok bişii (hafif ağlamaklı)
-nasıl yani? (inatçı dingil)
-yok bişi dedim ya!! (aslında bişi var sööleyecem de naz yapıyom ilgi çekiyom)
-bak bana anlatabilirsin ben senin dostunum. (eyvaaahh gidiyor olm kaç hemen oradan)
-yo seni de üzmek istemem. (kardeşim istemiyorsan sus kal depresyonunda yumuşak yumuşak)
-yok be senin derdim benim derdim (aha °°°°°)

Sonra anlatmaya başlar anlatırda anlatır bu korkunç süreç en az bir saat sürer. En çok kullanılan replikler ise "tabii çok haklısın" "vay be!!" "yapılır mı bu sana" şeklindedir. ne hikmettir ki bir şekilde ucundandan da olsa jön2 konuya dahil edilir ve dünyasının karartılması için röleli elektrik düğmesi çevrilmeye başlar. Kaçınılmaz bir sondur bu eski türk filmi tabiriyle kader ağlarını örmeye başlamıştır bile. Zavallı jön2 jön1 tarafından abartılan çeşitlemeleri o kadar etkisindedir ki farketmeden çoktan oyunun içindedir. Diğer oyunculara sıçramasını bu kadar uzatmayacacağım . Malum nedenlerden ve diyaloglardan sonra oyuncu sayısı saat tikkatlarıyla artar.
Maraton gibidir bu oyun 42 kilometre 195 metre sürer. Tatlı bir rekabeti vardır. Her jön kendisinin daha iyi oyuncu olduğunu iddia eder ve asılan suratlar kırılan kalpler artık yerlerdedir. En iyisi en kızgınıdır hele rakımı yüksekse ona geçerken bakılmaz bile. Bağırır çağırır dersin ki "kahraman ırkıma bir gül ne bu şiddet bu celal". Lakin boştur ve maraton devam etmektedir. Kimi jönler ise bişey yansıtmaz mendebur bir surattan başka. Lakin bunların zararları ev halkınadır. Garibim anane ve babalar sen dünyaya getir yetiştir bi de kapris çek maniklik çek. Kimi jönler de dost ortamlarından da eksik kalmazlar. Akşam kendinize göre bi plan yaparsınız hani acayip dağıtıp şişenin dibini göreceksiniz. Haber verirsiniz üç beş dosta. Akşam buluşma mekanına gittiniz bi bakıyosunuz aha tam orada karşıda ayaklar geri gidiyor ama nafile kaçış yok olum tüm gece çekecez hep konuşturmaya çalışacaz hem konuşursa dinleyecez. Güzelim gece kabus mu oluyor ne??

Uzatmayayım fazla her oyunda olduğu gibi bu oyunda da mızıklayanlar vardır kimi yüz metrede yarışı bırakır normale döner. Kimi inadına bitirmeye çalışır. Yarış sonunda herkesin aldığı madalya aynıdır :
-Ulen ..... (en çok kullandığınız küfür) ömrümü yedin bea!!!
KaKiLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil