hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Romantizm - Duygusallık - Sevgi > Off Topic
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Off Topic Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun..

Seçenekler Arama Stil
Alt 13-02-08, 18:21   #1
wampirrella
Z Vitamini İçerir

wampirrella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 111 wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute
Karalama Defteri

Şimdi baktım ki forumda herkesin edebiyata az ya da çok ilgisi var. Eli kalem tutan ve eli kalem tutanı okumayı sevende çok kişi var :)

Bu sayfada iyi kötü demeden, içinizden geçen, kenara köşeye karaladığınız şeyleri paylaşalalım diyorum olmaz mı? Meraktan :) 4 dizelik şiirler bi paragraflık yazılar olabilir olur mu hadi bakalım :)

Not : Bi forumda gördüm,pek bi esinlendim ama olsun :)

Seni yordum kalbim,artık bana uyma
Benim yolum uzun,istersen orda kal..
Vakit çok geç inan çok geç..
Ne oldu bana,ne oldu bana
Bu gidişin sonu kötü kesin..

wampirrella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-08, 18:22   #2
wampirrella
Z Vitamini İçerir

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 111 wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute
Cevap: Karalama Defteri

Bir kural bir kural daha...

-38? Tam bana göre ver ordan bir tane daha en azılısından...

Onu da giyerim ben fark etmez.Yalnız son günlerde,hani bakınca aynaya...Bilirsin...Bilmem ki.Çizgili görüyorum herşeyi...Şu trt'nin yayına kapalı olduğu zaman ekrana koydukları çizgileri diyorum...Ama onlar en az 5 renk olurdu,benimkiler grinin tonlarında...Gri güzeldir severim aslında ama..Sınırlandırmasa herşeyi? tamam daha fazla dinleme beni...Beyaz bir zebra gördüm sanki.

hayatım pamuk şeker kıvamında...

Kötü düşüncelerim,beynimin ****n gazları...

çağla.

(başlangıç benden olsun:) )

Alt 13-02-08, 18:40   #3
YAKISIKLIM

YAKISIKLIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 120 YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute
--->: Karalama Defteri

Afferim vampiriye ihtiyaçtı valla.

Ellerim ceplerimde
sönmek üzere sigaram dudaklarımda
Sensiz ıp ıssız sahil,deniz
Yankılanır deryada sesim de!
duyar mısın?

Anaaam ne güzel oldu.Signatür yapcam valla.

Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini…
Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında,
bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu…
YAKISIKLIM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-08, 18:43   #4
CrueL

"αηηєm αηηєm"

CrueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
7 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 40 CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute CrueL has a reputation beyond repute

Seni Seven kaLbime Söz Geçiremiyorum ..
Seni Seven Yüreğime Dur Diyemiyorum..
SensizLiği Düşünemiyorum..
Senden Gecemiyorum ,Vazgecemiyorum.

Askım Sen Bu Yüreğimin Sahibi..
Askım Sen Bedenimin Hakimi..
Askım Sen Ruhumun Sahibi..
Askım Sen Benim Canımsın..

Yasadığımız Günün Tekrarı yok….
Tek Bir Defa Dünyaya geLiyoruz..
Değerini biLmemiz Lazım..
Yasadığın Anın Değerini biL…..

SENİ SEVİYORUM ASKIM..
CrueL

ßirine yazmıştım ßunu.
Hakkatten Yaşadığınız anın kıymetini ßiLin..
ßir kez geLiyoruz Dünyaya..
Alt 13-02-08, 18:45   #5
wampirrella
Z Vitamini İçerir

Benim Modum:

wampiriye ehey :) saolun katkılarınız için :)

Nefesimi tuttum!
1,2,3..

Dalıyorum o budalaların arasına..Birkaçına hırsla omuz geçirdikten sonra -sahte bir- nezaketle tebessüm edip,özür diliyorum yaptıkları lanet şeyden onları 2-3 sn alıkoyduğum için.. bir köşe başı..sadece bir tane..Boş kalmış olmalı..Yok..Koş!

Küçük,soluk benizli bir çocuk görüyorum,nefessiz benim gibi..Tutup elinden kaçırmaya yelteniyorum..annesinin hain,hırs dolu gözleri saplandığında acı içinde bedenime yön verip uzaklaşmayı uygun buluyorum..Zavallıyım.. Boş bir ev olmalı...Hayır!her yer ışıklı!Koş..

Nefessimi tutuyorum..Solumamaya çalışıyorum onlarla aynı havayı,akciğerlerine girip çıkan o ahlaksız havayı istemiyorum hücrelerimde...

Tutuyorum kendimi..sakin ol ve koş!
1,2,3..

Alt 13-02-08, 18:59   #6
Berksan
Banned

Berksan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 0 Berksan has a little shameless behaviour in the past

Gözlerin geceye direnip uyku nedir unuttuğunda,
Onca kalabalık içinde yalnız kaldığında,
Uzakta ama gerçek bir sevenin olduğunu unutma...

Berksan
Alt 13-02-08, 19:46   #7
YAKISIKLIM

YAKISIKLIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 120 YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute YAKISIKLIM has a reputation beyond repute

Ne yani wampirin dişisi işte.Kaleminin kuvvetli olduğunu anlamıştım.Bu topik tıklanma rekorları kıracak.Çıkarttın milletteki cevherleri
afferim cruel.tşklr berksan.cemal ağabeyiniz dinlemede.

Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini…
Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında,
bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu…
YAKISIKLIM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-02-08, 22:11   #8
wampirrella
Z Vitamini İçerir

Benim Modum:

anam çok güzel!

bu bir hastalık.. izin veremiyor insan kendini kaybetmesine vücudunun,ama herşey olurken bakmaktan başka birşey de gelmiyor ki elinden.. Giderken öylece durup izlemek arkasından,bi kez arkasına dönsün die dua etmek için belki de, ya da çıkış kapısının önünde yarım saat nöbet tutmak,düşüncelere dalıp evin yolunu şaşırmak ve hatta hiç gösteremediği acısını yaşamak için. Kesinlikle hastalık...

Bir bakış,bir gülümseme daha, kapanan gözlerin arasında ufacık bir parıltı yakalayabilme umudu.Yol göstermeye çalışıyorum vucüduma " bak" diorum "acı budur,işte alevin tadı da şu.." ne eksik ne de fazla sadece tam..

Bilmiyorum ne yöne gittiğimi.veremediğim onca şeyin yanında birde güven veremiyorum.. yanımdasn,ya da değilsin..to be or not to be..

Alt 14-02-08, 16:24   #9
Berksan
Banned

Benim Modum:

Bebem'e

Seni seviyorum, çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana. Ben güne seninle başlıyorum ve her gün hayatı yeniden keşfediyorum. Seni seviyorum, çünkü gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan en parlak renksin sen. Herşey senin rengini taşıyor ve benim için ancak o zaman anlamlı oluyor. Seni seviyorum, çünkü soğuk günlerde içimi ısıtan meltemsin. Sıcak günlerde ise ferahlık veren kuzey rüzgarı. İliklerime işleyerek esiyorsun. Seni seviyorum, çünkü herşeyde sen varsın. Nasıl olmayacaksın ki? Sanki sen doğduğumdan beri içimdeydin. Yüreğimin en derin köşesindeydin. Sanki ortaya çıkmak için beni bekliyordun ve ben orada olduğunu fark edince hakettiğin yere çıkardım seni. Seni seviyorum, çünkü hep benimlesin. Seni görmem için yüzüme bakmam gerekmiyor. Gözümü kapatsam ordasın. Gördüğüm her yüz aslında sensin. Seni seviyorum, çünkü gözlerinin içindeki binlerce yıldız, gecenin karanlığını delip geçiyor. Sen bana bakarken ben kendimi yıldızlara bakıyor gibi hissediyorum. O yıldızların parlaklığında kaybediyorum kendimi. Gözlerim kamaşıyor ama şikayetçi değilim aydınlığından. Güneş doğmasa, yıldızlar kaybolmasa diyorum, ama biliyorum ki güneşim de sen olacaksın gecenin sonunda. Bu kez daha parlak, daha aydınlık çıkacaksın karşıma. Seni seviyorum, çünkü saçların ellerimin arasında kayıp giderken, dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi. Cennetin sahibi sensin ve biliyorum ki sadece izin verdiklerin girebilir o cennete. Ben o cennette kalmaya kararlıyım. Seni seviyorum, çünkü her gülümseyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor. Her gülümseyişin, karamsarlığı yıkıyor, umutsuzluğu parçalıyor. Seni seviyorum, çünkü seni sevmeyi, sana dokunmayı, seni dinlemeyi, sana bakmayı, seni koklamayı, seninle paylaşmayı seviyorum. Seninle birlikte insana dair ne varsa onları da seviyorum. Seni sevdiğimi anlatmaya çalışırken ne kadar çaresiz olduğumu da görüyorum. Her sözcükten sonra durup tekrar düşünüyorum, seni yeterince anlatabildim mi diye. Biliyorum ki yetmeyecek, bu kadar sözcükten sonra bile sana sevgimi anlatamamış olacağım. Sözcüklerin bittiği yerde gözlerime bak. Onlar bu sevgiyi çok daha iyi anlatacaktır sana bebem...

Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Bebem

Konu Berksan tarafından (14-02-08 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir..
Berksan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-02-08, 16:49   #10
Berksan
Banned

Benim Modum:

Konu sabitlenmiştir.

Bookmarks