![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Off Topic Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #81 |
| ♥ Ask Bize Yakıstı ♥ ![]() | --->: Karalama Defteri swldkmdspfsagnfaidlgknafga,ğoftjera,ypgjmar,pjnioa drghrgiağogıhagü,
__________________ İlikLerime Kadar İşledin Artık .. ![]() |
| | |
| | #82 |
| Z Vitamini İçerir ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Karalama Defteri İçimde bin kör kuyu.. Hepsinin de bulanmış suyu. İçinde Parlak minik dilek taşları.. Çamurlar bile benden duru...
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |
| | #83 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: Karalama Defteri
__________________ ![]() |
| | |
| | #84 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: Karalama Defteri Hym.. |
| | |
| | #85 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Karalama Defteri Aşk,bende acı. Ben acı da aşk belki de. Tenimde kuytu, İçimde kuytu.. sevgisizlikten huysuzluğum tuttu.. Bazen mükemmelden berbata döner ya herşey,renklerini yitirdi dünyam.. Bitti.acı çekmek yok,"aşk bitti aşk aptallıktı",beklediğim pek bişey yoktu halbuki,şevkatli bir kol ve sırtımı sıvazlıcak bir el.. Bilmem ailem yoktu,olsun istediğim beceremedim. Ben hayatım boyunca dayak yedim. Unutulan olmak istiyorum,sünger çekse keşke herşeyin üzerine,vazgeçip gitse.. Yalnız kalmak istiyorum,ki öyleymişim zaten.. Büyük hayalkırıklığı yaşıyorum. bütün emeklerimin heba edilişini izleyip,gülümsüyorum.Ağlayacak birşey kalmadı... acı var,hiçbirşey yok.. acı var.
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |
| | #86 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Karalama Defteri Yalnızken üşürsün... Gözyaşı yağmuru başlarken yanağına,gözlerindeki parçalı buğular dağılmak bilmez.. Yıldırım düşer,yüreğine.. Ellerin üşür,yorganına sarılamazsın.Açılan pencere önünde,seni kucaklayan hıçkırık teselli etmez hiç bir zaman.Hayat güzel değildir artık,üzerine çizgi çekilmiştir.Defolusundur... Titrersin,ürperdiğini anlamasın istersin kimse,güçlü görünmek istersin... Gülersin,yapmacıktan... Ayaktayım ve hatta hayattayım demek zor gelse de,oynarsın dev rolünü. İlk fırsatta ağlarsın,hasta olursun... Yalnızken zordur hayat,sadece kendini düşünebilirsin... İçine dönmek istemezsin,kendinle bile yüzeysel bi ilişki kurarsın...Korarsın,kendini inciltmekten.Sıkıca örtüp makyajı,beklemeye alırsın ağlamayı.Olmaz,beklemez.Herşey sana yanlışlıklarını hatırlatır,yalnızken üzülürsün... Yalnızsan,güçlü olmak zorundasın demektir.Her yeni gelen beden senden birşey koparmak isteyecek bilirsin,hep öyle olmadı mı ki? Yalnızken,zeki değilsindir,planları,hesapları yapamazsın...Doğru sonuçlara gidemezsin. Gökyüzü bile boş gelir,güneşe bakamazsın...Yalnızken soğuksundur,erimekten korkarsın...
| | |
| | #87 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-10-06 Nerden: İstanbul
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 4 | --->: Karalama Defteri döktürmüş yine
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| | |
| | #88 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: Karalama Defteri kalemim zayıf. ne yascam ki ben |
| | |
| | #89 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: Karalama Defteri offs..
__________________ ![]() |
| | |
| | #90 | |||||||||||||||||||||||
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Karalama Defteri
![]() Deli doluyum derdim eskiden,artık sadece deliyim,aldılar bendekileri götürdüler,boşaldım... Gözlerim kapanıyor artık,umut haz vermez oldu.. Roller değişti,roller sapıttı. Beni sevmez oldu sözcüklerin,hor gördü.. Gözlerim benden habersiz davranır oldu,her hareketim hakaretin oldu.. Rüyalar bile çok gelir oldu.. Çağla,masal oldu bir kez daha.. Ben,kendimde yaşıyorum. Ben varım,ne zaman kapıyı biraz aralasam başıma iş alıyorum. Nasıl izin verdim böylesine.. Şaşıyorum. Vasat bile olamıcak cümleler kurarken,yüzümü ıslatıyorum.Küfür edemez oldum.Kendimi bile sevmiyorum.
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|