hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Romantizm - Duygusallık - Sevgi > Off Topic
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Off Topic Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun..

Seçenekler Arama Stil
Alt 11-07-08, 19:37   #81
DamLa
♥ Ask Bize Yakıstı ♥

DamLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 6 DamLa is a jewel in the rough DamLa is a jewel in the rough DamLa is a jewel in the rough
DamLa - MSN üzeri Mesaj gönder DamLa - YAHOO üzeri Mesaj gönder
--->: Karalama Defteri

swldkmdspfsagnfaidlgknafga,ğoftjera,ypgjmar,pjnioa drghrgiağogıhagü,
Alt 14-07-08, 10:57   #82
wampirrella
Z Vitamini İçerir

wampirrella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 111 wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute
Cevap: Karalama Defteri

İçimde bin kör kuyu..
Hepsinin de bulanmış suyu.
İçinde Parlak minik dilek taşları..
Çamurlar bile benden duru...

Seni yordum kalbim,artık bana uyma
Benim yolum uzun,istersen orda kal..
Vakit çok geç inan çok geç..
Ne oldu bana,ne oldu bana
Bu gidişin sonu kötü kesin..

wampirrella isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-08, 04:33   #83
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet

KaRma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 20 KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of

ҚаЯma
KaRma isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-08, 08:14   #84
SerSeri Asik
Banned

Tecrübe Puanı: 326 SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute

Hym..
SerSeri Asik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-08, 23:20   #85
wampirrella
Z Vitamini İçerir

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 111 wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute wampirrella has a reputation beyond repute

Aşk,bende acı.
Ben acı da aşk belki de.
Tenimde kuytu,
İçimde kuytu..
sevgisizlikten huysuzluğum tuttu..

Bazen mükemmelden berbata döner ya herşey,renklerini yitirdi dünyam.. Bitti.acı çekmek yok,"aşk bitti aşk aptallıktı",beklediğim pek bişey yoktu halbuki,şevkatli bir kol ve sırtımı sıvazlıcak bir el.. Bilmem ailem yoktu,olsun istediğim beceremedim. Ben hayatım boyunca dayak yedim. Unutulan olmak istiyorum,sünger çekse keşke herşeyin üzerine,vazgeçip gitse.. Yalnız kalmak istiyorum,ki öyleymişim zaten.. Büyük hayalkırıklığı yaşıyorum. bütün emeklerimin heba edilişini izleyip,gülümsüyorum.Ağlayacak birşey kalmadı... acı var,hiçbirşey yok.. acı var.

Alt 30-07-08, 19:41   #86
wampirrella
Z Vitamini İçerir

Benim Modum:

Yalnızken üşürsün... Gözyaşı yağmuru başlarken yanağına,gözlerindeki parçalı buğular dağılmak bilmez.. Yıldırım düşer,yüreğine.. Ellerin üşür,yorganına sarılamazsın.Açılan pencere önünde,seni kucaklayan hıçkırık teselli etmez hiç bir zaman.Hayat güzel değildir artık,üzerine çizgi çekilmiştir.Defolusundur... Titrersin,ürperdiğini anlamasın istersin kimse,güçlü görünmek istersin... Gülersin,yapmacıktan... Ayaktayım ve hatta hayattayım demek zor gelse de,oynarsın dev rolünü. İlk fırsatta ağlarsın,hasta olursun...

Yalnızken zordur hayat,sadece kendini düşünebilirsin... İçine dönmek istemezsin,kendinle bile yüzeysel bi ilişki kurarsın...Korarsın,kendini inciltmekten.Sıkıca örtüp makyajı,beklemeye alırsın ağlamayı.Olmaz,beklemez.Herşey sana yanlışlıklarını hatırlatır,yalnızken üzülürsün...

Yalnızsan,güçlü olmak zorundasın demektir.Her yeni gelen beden senden birşey koparmak isteyecek bilirsin,hep öyle olmadı mı ki? Yalnızken,zeki değilsindir,planları,hesapları yapamazsın...Doğru sonuçlara gidemezsin. Gökyüzü bile boş gelir,güneşe bakamazsın...Yalnızken soğuksundur,erimekten korkarsın...

Alt 30-07-08, 20:38   #87
Burcu
Özel bayan üye

Burcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 4 Burcu is on a distinguished road
--->: Karalama Defteri

döktürmüş yine
Alt 06-08-08, 20:09   #88
Pedigosa
Vezir-i Azam..

Pedigosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 101 Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute Pedigosa has a reputation beyond repute
Pedigosa - MSN üzeri Mesaj gönder Pedigosa - YAHOO üzeri Mesaj gönder

kalemim zayıf. ne yascam ki ben

..
Gitsem diyorum,
bir sabah erkenden gitsem
Bana uykusuz gecelerimin birinde "GeL.." dese
ve gitsem..

Pedigosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-08, 01:35   #89
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet

KaRma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 20 KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of KaRma has much to be proud of

offs..

ҚаЯma
KaRma isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-08, 01:18   #90
wampirrella
Z Vitamini İçerir

Benim Modum:

Alıntı:
wampirrella´isimli üyeden Alıntı
Şimdi baktım ki forumda herkesin edebiyata az ya da çok ilgisi var. Eli kalem tutan ve eli kalem tutanı okumayı sevende çok kişi var :)

Bu sayfada iyi kötü demeden, içinizden geçen, kenara köşeye karaladığınız şeyleri paylaşalalım diyorum olmaz mı? Meraktan :) 4 dizelik şiirler bi paragraflık yazılar olabilir olur mu hadi bakalım :)

Not : Bi forumda gördüm,pek bi esinlendim ama olsun :)

Deli doluyum derdim eskiden,artık sadece deliyim,aldılar bendekileri götürdüler,boşaldım... Gözlerim kapanıyor artık,umut haz vermez oldu..

Roller değişti,roller sapıttı. Beni sevmez oldu sözcüklerin,hor gördü.. Gözlerim benden habersiz davranır oldu,her hareketim hakaretin oldu.. Rüyalar bile çok gelir oldu.. Çağla,masal oldu bir kez daha..

Ben,kendimde yaşıyorum. Ben varım,ne zaman kapıyı biraz aralasam başıma iş alıyorum. Nasıl izin verdim böylesine.. Şaşıyorum.

Vasat bile olamıcak cümleler kurarken,yüzümü ıslatıyorum.Küfür edemez oldum.Kendimi bile sevmiyorum.

Bookmarks
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Seçenekler Arama
Stil