![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Off Topic Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 120 | --->: Karalama Defteri -Buz gibi odada,yarın şirin görünme uğruna insanlara, saçlarını kabartmıştı karmaşık,bir o kadar melankolik duygularla.Belki hoş birkaç dakika çalacağını umarak ve umarsızca basıverdi kompiterin powerine.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #22 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-10-06 Nerden: İstanbul
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Karalama Defteri ..
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone Konu Burcu tarafından (19-02-08 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #23 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 120 | --->: Karalama Defteri
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #24 |
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Karalama Defteri evet haklısınız.yani şiir gıbı bı yazı degıldı.oylesıne bı yazıydı ve bende buraya yazmak ıstedım ama sildim.
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| | |
| | #25 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: Karalama Defteri YaLnizligin en dayanilmaz dakikalarinda biLe Bir umut ariyordu OyLe bir umutki onu cekip aLacakti bu izdirap dolu yasamdan OyLe bir el ki kavrayacakti sImsIkI eLLerini Biraakmayacakti itelesede Sahip cikacakti....
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #26 |
Tecrübe Puanı: 120 | --->: Karalama Defteri Eli boş döndü yine,umut kapısı sandığı sanaldan.Vuslat yine başka bahara mı kalmıştı? yoksa bu vuslat peşinden koşa koşa ecele ulaşacağımız sonsusluklarımız mıydı? Yorgunluktan kapanan gözlerini oğuşturarak yatağının yolunu tuttu biçare.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #27 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: Karalama Defteri ilk ve son kez bir kış günü görmüştüm... ve son'un ardından bir yaz başlangıcında... hiç değişmemiştin... yine aynı bakışların altına saklamıştın bütün hüzünlerini... bense yine aynı ben... bir çay, bir sigara... bir şair.... ve baştan ayağa "gece..." bir çay... bir sigara... bir serzeniş... ve bir şair..... dalıp gidiyorum "gece"ye...
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #28 |
Tecrübe Puanı: 120 | --->: Karalama Defteri Kalemin de bayağı güçlü diye seslendi ihtiyar kurt.
| | |
| | #29 |
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Karalama Defteri Ben senin için kimim?veya O senin için kim bilseydim.. Okuduğum herhangi bişeyin arasında senden olan bişiler bulsaydım.. Sende kim oldugumu bılseydım..ya da tanıstırsaydın sendeki benle Belki bu gelgitlere gerek kalmazdı.. Sen bende bi gel gitsin bi geliosun bi gidiosun işte Bi benim oluyorsun sonra bi yabancı Seni tanımıyor muşum gibi davranıosun.. peki sen beni tanıyor musun? Biliyo musun ben utanırım sevdiğim erkegin bana bakmasından Kaçırım gözlerimi..ama sadece gözlerimi degil tüm benliğimi Korkarım.. Korkarım mutluluğun ardından gelicek mutsuzluktan ben sonbaharımı iyi yaşarım da ilk baharda bırakamam kendimi o acan güzel tomurcuklara.. Evet bir aşk için gerekli cesarete sahibim..sahiptim..korkan sen oldun.. Ben yaşarım yine cesaret edip ilkbaharı cesaretsizliğimle Peki ya sen ne kaybetiiğini düşündün mü hic.. Cesaretin yoktu ya da cesaretin bu kadarına mı yetti diye soruyor insan Ama yanıt herzamanki sıradan..bos..ve bahanae dolu.. Bilio musun ben hic inanmadım senin bahanelerine ama sen böyle iyi hissediosan inandım say.. Rol yapmak zor gelmiyor artık.. alıstım..zorundaydım.. Şimdi zorunda oldugum bişi daha var..Seni unutmak..seni coktan unuttum ben aslında..unutamadığım hayallerım aslında iki kişi üstüne kurulmus.. Şimdi o iki kişiyi tekleştirmek hayatta..sen olmadan benim diğer yarımla..
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| | |
| | #30 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: Karalama Defteri Korkuyorum derken,sen yoksun ya hani,hani sensizim ya;yüreğine sakladığın ve benim bilmediğim sebepler yüzünden. Yoksun ya hani sevgili ve hani gittin ya nedensiz...Karanlıkta kalmış ve son kibrit elinde bekleyen bir çocuk misali;sana dair olanları yitirmemek için yakamıyorum o son kibriti...
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|