![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Off Topic Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa..Buraya Buyrun.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-10-06 Nerden: İstanbul
Ettiği Teşekkür: 20 76 Mesajına 112 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | --->: Karalama Defteri çağla harikasın...mujuksss canımm hepsı cok gusell
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| | |
| | #12 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: Karalama Defteri Anla yada anlama… Unuttuğun bir çerçeve de silindi hayallerim! Bir çizgi çektim gerçeklerin üzerine… Karaladım kendimi, duygularım konuştu! Sustu korkularım, seni ‘’hayat’’ bildi tüm çığlıklarım. Oysa ki, ben duymak istememişim! Onlar hiç susmamış…
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #13 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-10-06 Nerden: İstanbul
Ettiği Teşekkür: 20 76 Mesajına 112 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | --->: Karalama Defteri özlüyorumm... neyi neden niçin özlediğimi bilmeyerek özlüorum seni.. bu özlem yasanmıslıklardan değil..bu özlem yarım kalmıslıklardan geliyor.. bunu biliorum..bi filmin ikinci cd sinin bozuk cıkması gibi bi yarım kalmıslık bu.. sonunu kendi kendine yazma isteği..sonra en keyif aldıgın koltuga uzanıp seyretmek olanları.. ben senden çok şey öğrendim de bir sana öğretemedim sonunu tahmin edemediğin filmlerin keyfini. Son lar hep vardır bilirim.. Ben tamda yeni bir baslangıc için hazırlamısken kendimi birden sonunu görme isteginle dengemi yitirdim belki Tarifini yapamıyorum..anlatamıyorum..bunca duygular arasında bogulurken senli hislerimde de yanılıyorum.. Ben sende hergün dirhem dirhem ölüyorumda bir sana sesimi duyuramıyorum... - beni gördün.. - hayır görmedim.. yere bakıyodum.. - benim yüzüme baktın.. ve görmemiş gibi yaptın.. - görmedim.. yüzünü.. gözünü.. seni görmedim.. - ben yaşadığımı iyi hatırlarım.. - ne tuhaf.. yaşadığını hatırlıyorsun.. öldüğümü unutmuşsun..
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| | |
| | #14 | |||||||||||||||||||||||
| Z Vitamini İçerir ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 402 160 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: --->: Karalama Defteri
![]() teşekkür ederim desteğiniz için mucx canm :)Notaların arasında kaybolan kadın.. Bir çok incelik sahibi ama bi okadar da dalgın, Ne söylediği şarkının farkında ne de çektiği falın... Paltosuna sevgilisinden daha sıkı sarılan kadın Bir çok savaş galibi ama bi okadarda dargın.. Ne gözyaşlarını tuttu ne de söndü içinde ki yangın.. Ayaklarını bir çekiç edasıyla kullanan kadın.. Ve Her adımda ezdiği okadar dalgın.. Ne sevdi kendini ne de önüne geçti olanın.. ...
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() Konu wampirrella tarafından (15-02-08 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #15 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 2.001 239 Mesajına 723 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 120 | --->: Karalama Defteri Biliyordu genç kadın üstüste yazmaya flood deniyordu ve zorda kalmadıkça yapılmamalıydı.İstiyordu ki biri birşeyler yazsın ki; biz de boşaltalım deneyim dağarımızdan , içsin insanlar kana kana.Çıkıverdi gecenin ilerleyen saatlerinde, uykusu kaçmış,şair ruhlu olmasına rağmen kalemine aktaramayan biri de; -'Vuslat başka bahara gülüm' diye ekledi.Süzülen yaşlarını silerken.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() Konu YAKISIKLIM tarafından (16-02-08 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 |
Ettiği Teşekkür: 402 160 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Karalama Defteri topuk sesleriyle sessizliği delen kadın... yoo hayır fazla süslü durdu bu cümle onun narin güzelliği yanında.. oysaki o saf bilginin ve saf düşüncenin tek varisi olarak ne çelimsiz ne ürkek dururdu eskiden aynalar karşısında.. Uzun sarı saçlarını,dikkat çekmesin bu karanlık sokaklarda diye,özenle yerleştirip o siyah bereye güvenli adımlarıyla yürüyordu geleceğe... Bilmiyordu bu gecenin sabahı nerede uyanacağını ama yürüyordu işte.. adım adım üstüne!
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |
| | #17 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 14-05-06 Nerden: İstanbul
Ettiği Teşekkür: 0 656 Mesajına 763 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Karalama Defteri Hayatın bir başka penceresinden bakıyorum bugün. Bilmem farkında mısınız her canlının yaşadığı şeyler başka başka. Aslında hepimiz birer yalnızız bu dünyada. Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Öylece oturup hayatı izliyorum üzgün bakışlarla. İnsan nasıl onca insanın içinde kendini yalnız hissedebilir ki? Ben hissediyorum, işte. Belki de havalardandır. Hani onlar da öyle oluyor ya. Sabahtan neşelenip öğleden sonra bulutlanıyor. Ardından şıpır şıpır yağmur. Bu günlerde de ben öyleyim işte. Ne zaman güneş açacağım, ne zaman yağacağım belli değil. Bende, çok eskilerde kalan bir hatıra var gözlerimde. Gök gürleyip şimşekler çakıyor üzerimde. Şu an yağmurlar süzülüyor gözlerimden. Yağmurlu gözlerle pencereyi kapatıyorum. Elveda.
__________________ ![]() |
| | |
| | #18 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Ettiği Teşekkür: 1.473 1.420 Mesajına 2.463 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: Karalama Defteri "İkiye katlanmış kağıtlar arasında bir damla mor mürekkebin bıraktığı lekelerle oyalanan bir çocuktum. Buyrun işte burası benim içim. Bunlar ters ayaklı cücelerim. Şu köşede gece kelebeklerim, şunlar da devlerim, perilerim ve cinlerim". "Bir sahaf dükkanının derinliğinde ilk sahifesi yitik bir Lale Risalesini okumaya bir türlü başlayamıyorken ben, yine ben; bir laledana daldırılmış tek sap lalenin uyandırdığı aşinalığın sızısında". "Bir körlük sarhoşluğunda bildim ki yazılan her yazı ilk yazılana düşülen bir dipnot kadarmış. Ama harflerin denize karşı aldığı şekiller tutkulu yazma serüvenlerine kurban kılarmış kalemin emanetçisini. Ama bir oturuşta anlatılacak hikâyelerden değilmiş, anlatmaya başlamak için bile yıllar geçmesi gerekmiş". Güzel Düsünmüssün wampirella buda benden olsun.tskler :)
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #19 |
Ettiği Teşekkür: 402 160 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Karalama Defteri ou çok güzelmiş..saol katkın için :) -I- hep böle ak duru sakin içine düşen bogulmasın,serinlesin Kurtul karalarından Karalamalarından.. sinirlenince gözyaşları soğutmaz ki öfkeni..kan kusarsın,kan kusturursun,bi ümitle sarıldığın her ele bir engel iner.Sen ki deyip koysanda sıfatları ardı arkasına söyleyecek bi bokun kalmadığını farkedersn.. 5 yaşındaki çocukların kavgası mı ki bu kimin başlattığını önemsiyelim? 5 yaşındaki çocukların kavgası mı ki bu garip tekerlemelik laflar sarf edelim.Büyümüştüm,büyüdüm demiştim.. kollarımda bi çocuk olduğunu fark edememişim..kısa çöpü çeken kaybetsin..
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() Konu wampirrella tarafından (18-02-08 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #20 |
Ettiği Teşekkür: 402 160 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Karalama Defteri Öle bir cümle kurmayılım ki şimdi..Öyle derin ve öyle vurucu,hani okuyanın boğazı kurusun,yutkunamasın bir süre istiyorum...Bir kaç kelime geliyor aklıma bir yükleme bağlayamıyorum.Salt düşünceden mi oluşuyorum? Bir kaç şey okuyorum,insanlar üzerine,hayatlar aşklar..akla gelebilecek her halt var bu yazılarda ama..çok yersiz geliyor söylenenler sadece "bir cümle" diyorum,"bir cümle yeterdi aslında senin arzularına..." Yalınlaşma istiyorum,duyguları gereksiz kelimelerden ayıran birini bekliyorum..
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |