![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Muzik dunyasindan haberler Muzik dunyasindaki gelismeler yenilikler |
| Etiketler: popun |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Popun 1 nuraması Benim ![]() Popun 1 nuraması benim Şarkıcı Zeynep Dizdar önceki gece Taksim'de arabasıyla gezerken gazetecileri görünce demeç verdi. Gazetecileri görünce arabasını hemen kenara çekerek kendisine sorulan soruları yanıtlayan güzel şarkıcı, "Türk Pop Müziği'nde, 'en iyi benim' tartışmasına hala devam ediyorlar. Ben daha önceden de söylemiştim. 10 sene sonra ne Demet Akalın kalacak ne de başka birisi. Ama o zaman da ben olacağım. İşte bu yüzden popun gerçek kraliçesi benim" şeklinde konuşarak yeni bir polemik başlattı.
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| angelica Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | PySSyCaT (14-10-08)
|
| | #2 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Popun 1 nuraması Benim fazla kasılmamak lazım...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 30-08-07 Nerden: Bermuda Üçgeninden Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 694
51 Mesajına 81 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: Popun 1 nuraması Benim Hangi Pop'un? :))))) bu kiz hangi sarkilari söylüyor? :Pp
__________________ TÜRKIYEDE SEREFSIZLERIN SONU BÖYLE OLACAK...!!!! ![]() ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz 17 Sehit ve 21 Yarali için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan SoysuzNe Mutlu Türk'üm Diyene!!! |
| | |
| | #4 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: Popun 1 nuraması Benim bu ülkede herkes bir numara zaten.ne var biride çıkıp benden iyi sanatçılarda var,ben iki numarayım dese.
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... |
| | |
| | #5 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 25
7 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Popun 1 nuraması Benim aynen öyle aynen öyle =) |
| | |
| | #6 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 568
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Popun 1 nuraması Benim pfff...bu muymush.. (:
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #7 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Popun 1 nuraması Benim ilede sen sen sen ilede seeeeeeeeeen senden baska hickimseyi sevemem ben ben ben ![]() diye 1 begendigim sarkısı vardı zeynebin güzeldi :) |
| | |
| | #8 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-11-08 Nerden: bileyim!! Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 7
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Popun 1 nuraması Benim Demet Akalın ilk çıktığında da 10 sene sonra ortada olmaz demişlerdi ama hala var :))) Zeynep Dizdar da 10 yıldır var ama ilk kasetinden sonra 9 yıl ara verdi :P böyle varolmak varolmakmıdır? |
| | |
| | #9 |
| Dili Silah Tutan Şair ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul UnderGround Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 85
52 Mesajına 100 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Popun 1 nuraması Benim herkes kendine dev aynasıyla bakıyor.... :)
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #10 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-04-08
Benim Modum: Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | . . . egoist bir kişi ![]()
__________________ Sevgilerim ve saygılarımla herkese iyi eğlenceler, hoş sohbetler ve güzel paylaşımlar.... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| popun |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme