![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Muzik dunyasindan haberler Muzik dunyasindaki gelismeler yenilikler |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 | ||
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | Bunları Biliyor Muyuz ? 1967' de, promosyon amaçlı ilk iki klip yapıldı: The Beatles'dan 'Paperback Writer' ve 'Rain' Sansürlenen ilk müzik videosu, Jean-Luc Goddar'ın Rolling Stones için çektiği 'Sympathy For The Devil' oldu. Yıl 1968. 1975 tarihli Queenvideosu 'Bohemian Rhapsody' video çağını başlatan kilp olarak kabul ediliyor. 1979'da Devo'nun 'The Day My Baby Gave Me A Surpise' klibi yayınlandı. Bu, bilgisayarteknolojisinin ve animasyonun kullanıldığı ilk klip oldu. 1980'de, David Browie'nin "ilk modern klip" olarak kabul edlin 'Ashes to Ashes'ı çektildi. 1984'de Michael Jackson'dan ikinci bir 'thriller' süprizi geldi. The Making of Thriller. Bu klibin yapım aşamasını anlatan ilk uzun metrajlı video ! 1991'de Nirvana, 'Smells Like Teen Spirit' videosu ile 90'ların müziğini değiştirdi. 2006'da Norveçli indie grup Rektor, 'oynanabilen' ilk mizk videosunu yaptı. Böylece PC oyunlarıyla müzik klipleri bir araya geldi. | ||
| | |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 22-06-08 Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme