![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? sertap erenerin bütün şarkıları. ismail yk nın bütün şarkıları ibrahim tatlısesin bütün şarkıları ve son olarakta demet akalının bütün şarkıları bunları bi türlü sevemedimki şarkılarını sevim.
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... Konu ogeday tarafından (14-10-08 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: canım sıkıldı |
| | |
| | #22 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 268
236 Mesajına 341 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? Esma soyadını hayırlayamdım ama kimi kimi diye bir şarkı söylüyo..İçim kıyılıyo o şarkıyı dinlerken.. :(
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #23 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 568
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? öykü & berk-boyalı direK
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #24 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? hey georg versene borc olmaz mıchael bende de yok |
| | |
| | #25 |
| Üye ![]() | Cevap: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? ibrahim tatlisin petek dincözün cankan böööö:( ve son olarakda asuman krausenin bütün sarkilarindan nefret ediyorum....
__________________ KoVboY gibi YaSamaKsa AmAc GiDiN AmEriKa SiZi BeKleR.... |
| | |
| | #26 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 121
31 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? ismail yk ve saz ekibinden nefret ediyorummmmm
__________________ ![]() Bak İbret Al Yere Du$en Yapraga,Oda Eskiden Yukardan Bakardı Topraga... |
| | |
| | #27 | ||
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | --->: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar???
| ||
| | |
| | #28 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 08-11-08 Nerden: KOCAELİ /İZMİT Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 223
115 Mesajına 226 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10 | Cevap: Duymaktan nefret ettiğiniz şarkılar??? hande yenerden bıktım
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme