![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: benim , parcam |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| BoRNoVaLı ![]() | Bu bENİm PARcAm DİNlediGİm zAmn COk uzaklaRa GİdiYORum DEdiGiNiZ PARCAlar.... |
| | |
| | #2 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: BU BeNiM PArCam BEnİmkİ İNce SAz-COk AşİGİn VAR DiYOrLar.... |
| | |
| | #3 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 15-08-07 Nerden: İstanbuL-Ataköy Yaş: 25
Benim Modum: Tesekkür: 4
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: BU BeNiM PArCam İzel&Ercan Saatçi -_- ßitmeSin ßu Rüya ßeni Şarkım SeneLerdir DinLiyom
__________________ Sevmeye Değerse ßir Şey Ölmeye de Değer Mi? ![]() |
| | |
| | #4 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 92 | --->: BU BeNiM PArCam Barıs Akarsu - Gozlerin |
| | |
| | #5 |
![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: BU BeNiM PArCam TEOMAN İki Yabancı ..... |
| | |
| | #6 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 15-08-07 Nerden: İstanbuL-Ataköy Yaş: 25
Benim Modum: Tesekkür: 4
Tecrübe Puanı: 4 | izeL&CeLik Töre her zaman her yerde dinle
__________________ Sevmeye Değerse ßir Şey Ölmeye de Değer Mi? ![]() |
| | |
| | #7 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 13-04-07 Nerden: evde yasıorum :D evden kovuldugum zaman ise bos bir ınsaat alanı tercıh sebebidir :) Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 4 | --->: BU BeNiM PArCam Guclu Soydemır - GeLdE AGLaMa
__________________ Arızalı modelim ben, kısa devre yapıyorum! Ateşler çıkıyor elimden, dilimse bıçaktan keskin, acıtır canınızı sözlerim. Yok öyle gizemlerim, şifrelerim, başka anlamları yok kelimelerimin. Tek derdim adam gibi yaşamak! BAZI ŞEYLERİ HAKEDEN BİLİR !!! pRenSipLerim vAr VE seviyeSiz diiLim.. ! kinCi diiLim Ama Unutmam!.. şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. ! Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!.. ...DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..! Huzur Veririm Ama Söz vermem! .Sahip oLurum Ama AİT OLMAM!.. BEN uчuмαм .uчαимαм ..usℓαимαм ...duямαм ....чoяuℓмαм .....dєℓiяiяiм ......αğℓαяıм .......αğℓατıяıм ........güℓєяiм .........siℓєяiм ..........çσĸ ĸσиuşuяuм ...........susτuммu hiç ĸσиuşмαм ............τяip чαpαяıм .............τяip чαpαиı sєvмєм ..............dєℓiяτiяiм ...............вüτün gєcє uчuмαм ................αиsızıи uчuяuм .................çσĸ sєvєяiммм ..................içєяiм ...................gєzєяiм ....................üzєяiм .....................üzüℓüяsєм чαĸαяıм ......................αsℓıиdα σиu чαpαмαм .......................çüиĸü ĸıчαмαм!!! CakaLLar aLeminde Kurt'iSek, zaLim oLmamizdandiR, Dost ve Arkada$ SahißiySek. DeLikanLi oLmamizdandiR. HanCer ßogaZimiza, NamLu kaFamiza Dayandigi zaman ßiLe. ßiz DostLarimizi UnutmadiK |
| | |
| | #8 |
| Asistan ![]() | --->: BU BeNiM PArCam VarDır Öyle Bir SanDala Bİndirip ve alıp Uzaklara göTüren SarKılar...:))) |
| | |
| | #9 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: BU BeNiM PArCam aynen öle
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: istanbul Yaş: 20
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 | --->: BU BeNiM PArCam vildan ama yoksun iştre buda benim parçam:D:):P |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|