![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Çalışkan üye ![]() | Düş Sokağı Sakinleri - Hüzünlü Güzel
__________________ Kod: amnesiac |
| | |
| | #2 |
| Cingenem ![]() | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? You had me...You lost me - Joss Stone.. |
| | |
| | #3 |
| WaaGe_WiDDeR ![]() Üyelik tarihi: 30-05-05
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? bende suanda oglumun aguu kelimelerini dinliyorum:):D
__________________ Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için,Dünyadakiler birbirlerini yiyorlar |
| | |
| | #4 |
| Cingenem ![]() | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? :-) benimkide daha uyumadi allah bagislasin... Ama muzigin sesini cok actim duymayim diye... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Hamburg/Germany Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Bir dilek tut benim icin -izelden
__________________ Kader beyaz kagida sütLe yaziLan yazi ELindeyse beyazdan geLde siyir beyazi..... |
| | |
| | #6 |
| Asistan ![]() | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Tarkan-Ayrılık Zor
__________________ |
| | |
| | #7 |
| D_X ![]() Üyelik tarihi: 24-05-05 Yaş: 30
8 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? radyoda Redd-yalancı dünya çalıyor
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| Çalışkan üye ![]() | Gidene Dur Diyemem Giden Gider Zaten Sevene Sevme Demem Seven Sever Zaten Dogus
__________________ "V"a"T"a"N"S"e"V"e"R" Kimisi İnancin Cesaretinde.! Kimisi Nefsinin Esaretinde.! Kimisi Kibrinin Rezaletinde.! ZuLumLerin ALtinda Hayat Mateme Durdu Dunya SonBaharinda UmutLar Dibe Vurdu. |
| | |
| | #9 |
| Çalışkan üye ![]() | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Mor ve Ötesi - Mucize ..
__________________ Kod: amnesiac |
| | |
| | #10 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 30-05-05 Yaş: 8
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Mahmut tuncer- Ibrahim tatlises - Bileydim;)
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|