![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4751 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 6
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? the rasmus - ın my life |
| | |
| | #4752 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 90
6 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Fatih kısaparmak-Benim babam
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() |
| | |
| | #4753 |
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Iron Maiden - Fear Of The Dark |
| | |
| | #4754 |
| Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Yavuz bingöl-kara tren
__________________ Yorgun Gecelerin sabahında... güneşle yüreğime doğan gülümsememi örten karanlık...umut denizindeki hayallerimi batıran kasırga duygular...ve her yorgun düne inat yeni güne gülümserken gelen karanlık Günaydın Gece ![]() |
| | |
| | #4755 |
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? rafet el roman - sevdim ama sonu yoktu |
| | |
| | #4756 |
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sezen aksu --geri dön sabahtan beri bunu dinliyom)))
| | |
| | #4757 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-07-08 Nerden: Ankara Yaş: 35
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? "SUN GOES DOWN" - DAVID JORDAN ![]() ...
__________________ ... "Oh God, I could be bounded in a nutshell and still count myself as the king of infinite space" - Hamlet, II, 2 / Shakesperare ... Waitin' for you.. Lemme know when you come.. ... |
| | |
| | #4758 |
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sezen aksu tükeneceğiz
| | |
| | #4759 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 21-04-08 Nerden: KeLimeLer Yetse..
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Cem Adrian - Bana özel..
__________________ ![]() Çok kez kırıLdı kaLbim .. Her parçası ba$ka birinde kaLdı . Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi .. OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü.. HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında .. içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki.. |
| | |
| | #4760 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-07-08 Nerden: Ankara Yaş: 35
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? "Sinnerman" - Nina Simone .
__________________ ... "Oh God, I could be bounded in a nutshell and still count myself as the king of infinite space" - Hamlet, II, 2 / Shakesperare ... Waitin' for you.. Lemme know when you come.. ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|