![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4921 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 568
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? murat boz - umrumda deilsin
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #4922 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? rafet el roman-askı virane
__________________ Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. M a s R a i ![]() ![]() ![]() Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. |
| | |
| | #4923 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? hande yener - balon
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #4924 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? within-angel
__________________ Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. M a s R a i ![]() ![]() ![]() Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. |
| | |
| | #4925 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? helena paparizou - my number one
| | |
| | #4926 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sezar çifte kavrulmuşum benimmm
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... |
| | |
| | #4927 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? murat boz - umrumda deilsin
| | |
| | #4928 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? barış manço-ne ola yar ola
__________________ |
| | |
| | #4929 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? murat kekilli - unutmak o kadar kolay mı sandın?
| | |
| | #4930 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım kızdım sayfalarca onlar bilmez onlar bilmez yakarlar canımı sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sanki yalanmış gibi.
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|