![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4911 |
| Eros'a Gider Yaparcasina ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Hakan Tasiyan (Kendisini Hic Sevmesemde) - Gelin Oldugun Gece'yi (Bu Sarkisi Denk Geldi Gecenlerde) dinliyorum...
__________________ ![]() ![]() Eros Aski Bizden Ogrensin BEBEGiM ![]() ![]() |
| | |
| | #4912 |
| GüLe SevdaLı ![]() Üyelik tarihi: 16-09-08 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 267
62 Mesajına 129 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Orhan ölmez_ damla damla |
| | |
| | #4913 | |||||||||||||||||||
| Üyecik ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Seyduna Türküleri-İstanbul ağlıyor
__________________ Bir değil binmiş Aşk.. Gün değil ömürmüş Aşk Birak ellerimi Üç satir yazacagim Üç satirda sEn!... Birak gözlerimi Dört yana bakacagim Dört yanda sEn!... Birak yüregimi Bin kere sevecegim Bin kerede sEn!..sEn!.
| |||||||||||||||||||
| | |
| | #4914 |
| ● KaLpsiZ ● Kîмêηê .. ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Power Fm
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ♥ Dünya(m)sın ♥ |
| | |
| | #4915 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 316
368 Mesajına 751 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? hayat kadere inat seni sil bastan yasayacagim ahdim olsun dio Ebru gundes
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #4916 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 8
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Craig David - 7 Days-Mod |
| | |
| | #4917 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 20
3 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? erkin koray__sevince |
| | |
| | #4918 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 8
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Craig David Ft Sting - Rise And Fall |
| | |
| | #4919 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 28-09-08 Nerden: iѕtαηвυℓ
Benim Modum: Tesekkür: 9
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Amon Amarth - Thor Arise
__________________ |
| | |
| | #4920 |
| SakıN BanA YalaN SöylemE ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? pit10 dinliyorum şarkının adı pekte gerekli değil
__________________ hayata küçük cansız bir kelebek olarak başlayabilirim ama bu benim kendime acımam için kendime tanıdığım özel bir hak olmamalı. cansız bir kelebekte olsam ölürken bile kendime asla acımamalıyım. hayata başladığım sayfam,bitirdiğim noktam olmamalı. *_ _«* σgє∂αу *»_ _* |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|