![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4901 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 20
3 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? serdar oraç__en büyük aşkım |
| | |
| | #4902 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 04-07-08 Nerden: Bilmiyorum
Benim Modum: Tesekkür: 55
48 Mesajına 126 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 205 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? radyo dinliyorum
__________________ ![]() |
| | |
| | #4903 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
77 Mesajına 152 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Pinhani -Dön bak dünyaya
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #4904 |
| Eros'a Gider Yaparcasina ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Kayahan - Bizimkisi Bir Ask Hikayesi - Siyah Beyaz - film gibi bira.... Offf kafamda kiyak super bu sarki...
__________________ ![]() ![]() Eros Aski Bizden Ogrensin BEBEGiM ![]() ![]() |
| | |
| | #4905 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
30 Mesajına 59 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? hayko cepkin - ölüyorum
__________________ |
| | |
| | #4906 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
77 Mesajına 152 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sezen aksu --adı bende saklı
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #4907 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 20
3 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? şebnem ferah__ben bir mülteciyim |
| | |
| | #4908 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
30 Mesajına 59 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? kıraç - yıllar sonra
__________________ |
| | |
| | #4909 |
| Üyecik ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Azer Bülbül - Ayrılmakmı Gerekirdi...! Biraz Abes Kaçsada Azer Bülbülden Başka Kimseyi Dinlemem...!
__________________ Yalancıların Mahkumu Olalı..... Vefayı Cefa Gibi Çekiyoruz..... Hayallerinden Değil..... Kendilerinden Vaz Geçenlere Acıyoruz... |
| | |
| | #4910 |
| Banned ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Can-Kan "oLaydım" |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|