![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4781 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-07-08 Nerden: Ankara Yaş: 36
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? "Save tonight" - Eagle Eye Cherry
__________________ ... "Oh God, I could be bounded in a nutshell and still count myself as the king of infinite space" - Hamlet, II, 2 / Shakesperare ... Waitin' for you.. Lemme know when you come.. ... |
| | |
| | #4782 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 402
87 Mesajına 177 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Barış manço-kol düğmeleri
__________________ . ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #4783 |
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? "Point of view" - DB Boulevard
__________________ ... "Oh God, I could be bounded in a nutshell and still count myself as the king of infinite space" - Hamlet, II, 2 / Shakesperare ... Waitin' for you.. Lemme know when you come.. ... |
| | |
| | #4784 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 22-06-08 Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 5
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Medusa-ßénLé géL
__________________ ![]() |
| | |
| | #4785 |
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? brayn adams -evering I do
__________________ . ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #4786 |
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? "Past times with good company" - Jethro Tull ![]() .
| | |
| | #4787 |
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Sezen aksu --Beni unutma
| | |
| | #4788 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 25
7 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Demet Akalın__dost kalamam |
| | |
| | #4789 |
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sezen aksu -keskin bıçak
| | |
| | #4790 |
| ÇinqeNe ![]() Üyelik tarihi: 20-02-08 Nerden: GeLdim Bu Dünya'ya...??
Benim Modum: Tesekkür: 4
8 Mesajına 27 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? senden başka artık düşemem aşka ![]()
__________________ ![]() “Gönül, çalamazsan aşkın sazını ne perdeye dokun, ne teli incit... Eger çekemezsen gülün nazını, ne dikene dokun nede gülü incit...” ![]() ![]() Kalk gururum, bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur, toparlan gidelim Gel gururum, her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim… Of teslim etme, beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni, sevmiyorum… ѕυѕтυм ν£ gι∂ιуσяυм ѕα∂£¢£ gι∂ιуσяυм ѕ£ηι ѕ£ν£, α¢ı ç£к£ ç£к£ gι∂ιуσяυм єѕкιℓєяι çöρє αтѕαм уєηιℓєяι gєℓιя мι ؟∂υуgυℓαяı уαşαтмαѕαη υηυтυℓυρ gι∂єя мι ؟αşкℓα α¢ıуı вιяℓєşтιяѕєм α¢ı νєяιя мι ؟кαувєтѕєм кєη∂ιмι вιяgüη υηυтℓυρ gι∂єя мι؟؟ Niye DoqDun KüÇük Kız..?? |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|