![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4771 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 402
87 Mesajına 177 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Sezen aksu ---geri dön
__________________ . ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #4772 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 231
192 Mesajına 449 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 432 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? mavi duvar
__________________ Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() |
| | |
| | #4773 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 04-07-08 Nerden: Bilmiyorum
Benim Modum: Tesekkür: 69
62 Mesajına 145 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 205 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Sevdanın tetiği düştü bi kere Kalbimde çıldırmış kuşlar uçuyor Kara kışta baharı yaşadım İçimde kırmızı güller açıyor Hiç böyle sevmedim boyle yanmadım Nicedir böyle güzel uyanmadım İnanki bu sabah sevinçten ağladım Onun için gizledim gözlermi Islaktı bakışlarım Seninle mutluyum seninle doğdum Beni Seviyorsun ya BEN BUGÜN DOĞDUM Ben Bugün Doğdum--Şebnem Kısaparmak
__________________ ![]() |
| | |
| | #4774 |
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sezen aksu ----geri dön
__________________ . ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #4775 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 09-07-08 Nerden: Ankara Yaş: 36
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? "A La Menthe" - Nikkfurie
__________________ ... "Oh God, I could be bounded in a nutshell and still count myself as the king of infinite space" - Hamlet, II, 2 / Shakesperare ... Waitin' for you.. Lemme know when you come.. ... |
| | |
| | #4776 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 8
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? grup 84 - dört duvar |
| | |
| | #4777 |
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Sezen aksu --tükeneceğiz
| | |
| | #4778 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 25
7 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? gökhan özen__vah vah |
| | |
| | #4779 |
Tecrübe Puanı: 117 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sezen aksu-erkekler ağlamaz
| | |
| | #4780 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 8
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? vega - tadın kaldı |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |