![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4431 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
14 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Hüsnü şenlendirici ~~ Leylim ley |
| | |
| | #4432 |
| Çalışkan üye ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Timbaland - Scream süper şarkı |
| | |
| | #4433 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 339
353 Mesajına 701 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 31 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? gökhan özen....inkar etme
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #4434 |
| Bu KaLp Seni Unuturmu ![]() | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? ( Deniz gözlüm ) altan civelek |
| | |
| | #4435 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Ekrem Düzgünoglu - Berdus
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #4436 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-07 Nerden: belcika
Tesekkür: 64
55 Mesajına 122 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? tarkan - DILLI DUDUK
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! |
| | |
| | #4437 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 92 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Ben Korkarım Sen Yokken Kendi Gölgemden.. |
| | |
| | #4438 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 15-04-08
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? ßeNDeNiZ SeN KaYßeTTiN
__________________ ßîZ FâRKLıYKêÑ HêRKê§ Â¥Ñı¥Dı ŞîMDî ßîZ Â¥Ñı¥ıZ HêRKê§ FâRKLı ØLMâÑıÑ PêŞîÑDê |
| | |
| | #4439 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 30-03-08 Yaş: 23
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? ibrahim tatlises sarhos kederle izdirapla ben arkadas oldum diyo kendisi
__________________ ![]() dêrt£êrïm£ê ßâ$ßâ$âÿïm ![]() |
| | |
| | #4440 |
| ☻๑☻ KaRa MeLeK ☻๑☻ ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 122
73 Mesajına 191 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 126 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Yaşar Kurt~Alışamadım |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|