![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #4251 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: izmir Yaş: 26
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | ASLI GÜNGÖR&FERHAT GÖÇER-KALP KALBE KARŞI
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=vEpjIBUg2bc |
| | |
| | #4252 |
| CümLe_MühendiSi ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Kıraç - Bozkırdaki ağaç
__________________ ![]() KuzuLar iÇin aĞLayan KurtLarda Vardır Hayatta.. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Mehmet Akif Ersoy |
| | |
| | #4253 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? siniR oLdum biRine Radyoyu kapadım dinLemiyorum hiçbişey
__________________ ![]() R!HANNA |
| | |
| | #4254 | |||||||||||||||||||||||
| CümLe_MühendiSi ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun?
![]()
__________________ ![]() KuzuLar iÇin aĞLayan KurtLarda Vardır Hayatta.. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Mehmet Akif Ersoy | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4255 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Yaş: 24
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | ---> en çok sevdim şarkı kendi söledim şarkı hee :P Hossohbet IRC Network Forum ÜyeSi ''DiCey CatLak'' Forum'a GiriS yaptı.. ÖperServ +ğ ÖperServ +ö ÖperServ +ü ÖperServ +ı ÖperServ +w :) heee selam baba münih den gecermi :) heee el arabia haci fiş fiş (ARAP_KIZ) anam sende müzük ruhu ne gezer :) dinleme tabi beni dinle hakkın yolunu bul :D CeyCey sanada Ay Law Yuuuu bizimoglan nöörüyosanız burda niyse bu satırları okurkene ben fabrıkada olacam aksam paslasırık iletileriniz icin please 0 900 919 19 19 ara beniiiii :) hatalıysam lütfen yüz yüze görüsek imii hadin bye görüsürük ..Dj_CatLak ![]() |
| | |
| | #4256 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 06-12-07 Nerden: İstanbul
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? hiç bir şarkı dinlemiyorum aslında dinleyemiyorum neyse ben gidip bir radyooo acayımmmm ![]() |
| | |
| | #4257 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 339
353 Mesajına 701 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 31 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? gökhan özen>ağlamak sırayla =))
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #4258 |
| Dekan ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? FatiH-ŞebneM KıSapaRmaK Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bin dallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz&yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum |
| | |
| | #4259 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? sakın biR söz söyLeme yüZüme baKma saKıN SeSini duyan oLuR Sana göz koyan oLuR DüşmanımdıR seni Kim buLuRsA caNa yakıN annen biLe okşaSa ah benim bağRım taş oLuR
__________________ ![]() R!HANNA |
| | |
| | #4260 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
130 Mesajına 274 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? öLüm yakın bana..) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|