![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3931 |
Ne YaPaRSaN KeNDiNe YaPaRSıN KeNDi KeNDiNe![]() Üyelik tarihi: 10-11-06 Nerden: PAPUA yeni GİNE
Benim Modum: Tesekkür: 0
31 Mesajına 46 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Gurup AS:gitme dur
__________________ En yıkıcı, en öldürücü yara haksızlık yarasıdır... Adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir... ______________________Benim hayalimdeki aşk,iki insanın birbirini sahiplenme duygusundan çok daha öte birşey... ___________________________ |
| | |
| | #3932 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? EmRAH-UnuTAbiLSem
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #3933 |
| Dekan ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? RoBeR HaTemo--BeyaZ we Sen şarkımızı söylüyorum sakın ağlama kıyamamki sana benim olamasanda hani sana o ilk canım deyişim varya çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında ey tanrım dayanabilirmiyim buna ben yardım et çıkar onu al aklımdan lütfen taşıyamıyabilirim düşerim birden nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen |
| | |
| | #3934 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? NESLihAn Hİç SEvmedİM
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #3935 |
Ne YaPaRSaN KeNDiNe YaPaRSıN KeNDi KeNDiNe![]() Üyelik tarihi: 10-11-06 Nerden: PAPUA yeni GİNE
Tecrübe Puanı: 6 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? soner arıca:beni bırakma
__________________ En yıkıcı, en öldürücü yara haksızlık yarasıdır... Adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir... ______________________Benim hayalimdeki aşk,iki insanın birbirini sahiplenme duygusundan çok daha öte birşey... ___________________________ |
| | |
| | #3936 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? FERHAt GöCEr- İZmir
| | |
| | #3937 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-06-06 Yaş: 27
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Gülay== istanbul aglıyor. (www.hosradyo.com/radyo.pls) |
| | |
| | #3938 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? İnCE SAz-Cok AşIGın VAR DiyorLAR
| | |
| | #3939 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
Tesekkür: 0
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 21 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Kacagim, eSkiya aSkLar yaSarim durmadan, KasLa goz, dagLa uCurum araSi. Konar goCerim, SurgunLugumu yurtLanmaz YerLeSik SeVdaLar. SigSin iSterLer defneLerim kuCuCuk SakSiLarina. Yetmez dag baSlarimin teSLimiyeti iStenir. Ya katLim ya ihaneTim. BiLmezLer bir baSka yoL oLdugunu. Yani ben eSkiya, her yani puSu. GozLerimdeki dumanLi dagLara SeVdam, ZuLfumde goLgeye siginmam bundandir. O zaman keyif Catarim SiLah diye SeVdanin doruguna. BuzuLLar erir, nehirLer yatak degiStirir, SeVdaLarini iSikLarinda yikarLar, Sonrada yurekLeri SeSLerinde guruL guruL akarLar. CipLak SuretLeri dag BaSLari reSmeder o dem, ikLim degiSir, huzun oLur. Yuregimden gayriSine Sir veremedigim dogrudur, KaCakLik bu. Hadi geL Sahrudum dagLara goVde VereLim. GoguSun tahtaSinin aLti oL. YokSa VuraCakLar beni HaSretin bir tenhada. YakiSir mi bir KaCaga eCeL eLiyLe oLmeK.. Offffff....
__________________ Yaprağın kaderi düşmekmiş... |
| | |
| | #3940 |
Tecrübe Puanı: 6 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? soner arıca:beni bırakma
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|