![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #3751 |
| Dekan ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? GökÇe KıRgız--KaLbime GömeRim O ZamaN Kalbime gömerim o zamaaaaan Unutupta silerim o zamaaaaan Alt tarafı aşk bu da işteeee Vazgeçilmez misin amaaaaaaaan... Sanane ki ağlıyorsaaam Deli gibi istiyorsaaam Hala seni seviyorsaaam Sanane anlamıyorsaaaaan... |
| | |
| | #3752 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 92 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? kan revan icindeyim.. |
| | |
| | #3753 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 26-03-07 Yaş: 22
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Kazım Koyuncu - YaLnızLığı AnLa |
| | |
| | #3754 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 23-10-05 Nerden: ∂αякηєѕѕ Yaş: 21
Tesekkür: 0
3 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? doğa sakın sevme beni
__________________ Bu üye Sitemiz Üzerinden REKLAM yaptıgı Gerekcesiyle Süresiz Banlanmıştır. |
| | |
| | #3755 |
| Asistan ![]() | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Seda Sayan : Saka Yaptim.!
__________________ Bu üye Reklam Yaptıgı Gerekcesiyle Forumlarımızdan Süresiz Olarak Banlanmıştır. |
| | |
| | #3756 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Tecrübe Puanı: 92 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? İbrahim Tatlıses Muradi Boyle (uzun Hava ) |
| | |
| | #3757 |
| Dansöz ![]() Üyelik tarihi: 06-12-06 Nerden: ToPRaKTaN..!
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? gündüzüm senınle gecem senınle... beyhude gectı bu ömrüm derdinle..! Aşkını bır sır gıbı senelerdır sakladım.. Geceleri hayalımde ismini sayıkladım |
| | |
| | #3758 |
Tecrübe Puanı: 92 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Geciyorr Gunlerrrrr Yine ßenden Habersizzz Gidiyorum Gidiyorummmmm Buralardan Sensizzzzz Resmini Aldimm Karsimaa Agliyuorumm Sessiz Sessizzz Poyrazimdin Yüregimde Esip Durup En Derinde Yolcuydun Her Seferindee İndirdin Beni Kayip Sehirde Bekliyorum Sevecegim Mevsimm Bahar Gecsedeee Gozlerimee Cizdim Seni Acmaya Korkuyorum Büyümüyorum Gozlerindee Gittikçe Küçülüyorum Berkerrrrrrrrrr--Gozlerimde Kaldiii ![]() |
| | |
| | #3759 |
Ne YaPaRSaN KeNDiNe YaPaRSıN KeNDi KeNDiNe![]() Üyelik tarihi: 10-11-06 Nerden: PAPUA yeni GİNE
Benim Modum: Tesekkür: 0
31 Mesajına 46 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Gokan kırdar yerine sevemem...
__________________ En yıkıcı, en öldürücü yara haksızlık yarasıdır... Adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir... ______________________Benim hayalimdeki aşk,iki insanın birbirini sahiplenme duygusundan çok daha öte birşey... ___________________________ |
| | |
| | #3760 |
Tecrübe Puanı: 92 | --->: Şu An Hangi Sarkiyi Dinliyorsun? Ogan Aydin - Kollarinda Öleyim |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|