![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Müzik Anketleri Muzik dunyasi ile ilgili anketler |
| Etiketler: dinliyorsun , hangi , sarkiyi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Hamburg/Germany Yaş: 28
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Beni aldattin-asya sormasaydin sölemezdm ama sölemem gerek bazen bir saniye binlerce yil demek zorlama hic icinden gelmedi sevmek bende bir yürek varki cocuklar olman gerek... Olmadi yar su testisine dolmadi yar sen baska bi askdaydin baska bi aska inanmadin kanatlanip ucsan o kusuda tutsan kafesini acsanda beni aldattin bana dost gibi baksan el üstünde tutsan beni aldattin..
__________________ Kader beyaz kagida sütLe yaziLan yazi ELindeyse beyazdan geLde siyir beyazi..... |
| | |
| | #22 |
| Çalışkan üye ![]() | Sordum Seni Yildizlara Ay İsigina Dediler Tam Bin Yildir Gormedik Onu Sordum Kadin Kitaplara Tozlu Raflara Dediler O Bizden Once Buralardaydi Magrur Bir Ucurum Oldu Kalbim Sen Gittin Gideli Buralardan Ayrilik Ne Yaman Bir Atesmis Ne Olur Don Gel Ezo Oy Ezo Yalnizlik Ezim Ezo Oy Ezo Gormuyor Gozum Ezo Oy Ezo Tutmuyor Dizim Ezoo Tukendim Don Gel Ezo... Nurettin RENCBER
__________________ "V"a"T"a"N"S"e"V"e"R" Kimisi İnancin Cesaretinde.! Kimisi Nefsinin Esaretinde.! Kimisi Kibrinin Rezaletinde.! ZuLumLerin ALtinda Hayat Mateme Durdu Dunya SonBaharinda UmutLar Dibe Vurdu. |
| | |
| | #23 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 16-04-05 Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? metro>siyah kadın.
__________________ köksüz bir hayat, çaresiz yalnızlık, tuhaf keder.. |
| | |
| | #24 |
| Çalışkan üye ![]() | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Teoman - zamparanın ölümü..
__________________ Kod: amnesiac |
| | |
| | #25 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 20-03-05 Nerden: Hamburg/Germany Yaş: 28
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Neden- Candan Ercetin
__________________ Kader beyaz kagida sütLe yaziLan yazi ELindeyse beyazdan geLde siyir beyazi..... |
| | |
| | #26 |
| Asistan ![]() | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Can Kan-Yar Yar..
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Çalışkan üye ![]() | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? Düş Sokağı Sakinleri - Hoşçakal Zaman doldu Hep birşeyler vermeye çalıştım sana Bir ömrümü yalnızca sevgi vererek geçirebilirdim Ama sizin vermeye pek değil hiç vaktiniz olmadı A Hoşçakal sevgilim... A Hoşçakal sevgilim...
__________________ Kod: amnesiac |
| | |
| | #28 |
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? şebnem ferah>>>havada bulut yok
| | |
| | #29 |
| D_X ![]() Üyelik tarihi: 24-05-05 Yaş: 30
8 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? The Cranberries-When you're gone
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #30 |
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsun ? kargo>senle yada sensiz mükemmel ya kendimden geçtim..
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|