![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: baglama |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 377
409 Mesajına 836 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: Bağlama Hakında Bilgiler cok zevli calarken duydugum zevki tarif edemem 1 gun insallah sizlerede calarim dinlersiniz.))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #12 |
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: Bağlama Hakında Bilgiler çok severim bağlamayı.. tesekkürler
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ |
| | |
| | #13 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Bağlama Hakında Bilgiler rica ederim...
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #14 | |||||||||||||||||||||||
| єяєη ![]() Üyelik tarihi: 26-07-07 Nerden: Sağdan Soldan Ohh Kıvır.
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: Cevap: Bağlama Hakında Bilgiler
aaa NaZaR Bağlama Çalıyooo. Kısa Sapmı Çalıyosun ?
__________________ ![]() Bağlamamın Tellerine Kuşlarmı Konar ? | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #15 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Bağlama Hakında Bilgiler Her türlüsünü calariz abey!!! DINGIR DINGIR etsin yeter.. :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #16 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 377
409 Mesajına 836 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: --->: Cevap: Bağlama Hakında Bilgiler
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| bağlama hakında bilgiler |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme