![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mustafa Kemal ATATÜRK Hakkında her şey |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| NazLı_GıZ ![]() Üyelik tarihi: 19-10-06 Nerden: KırıkkaLe Yaş: 24
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | ATATüRK Ziyaret Defteri'miz ile ona söyLemek istediğimiz ne varsa payLaşaLım istedim.. YazıLacak çok şey var biLiyorum... İçinizde tutmayın ne oLur.. Bir iki keLime dahi oLsa yazın... Sizin yazacağınız 2 keLime beLki başkasının destanLar yazmasına vesile, iLham oLacaktır... |
| | |
| | #2 |
| ...кiмsεsiz... ![]() | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri Ne MutLu Türküm Diyene..!!
__________________ ![]() .. ๔єcє ๔ôzℓєrî๓∂є .. |
| | |
| | #3 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-08-07 Nerden: Türkiye Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 1
2 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Ey büyük ATATÜRK, açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim.... varlığım TÜRK varlığına armağan olsun... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...... Sana küfreden , senin arkandan binbir türlü oyun çeviren vatan hainlerine ; hani büyük hatırana , devrimlerine ve ruhuna saldıramayıp , resimlerine saldıranlara en büyük ceza nedir biliyor musun Atam? Senin kurduğun vatanda , senin kurtadığın milletle ; herşeyi sana borçlu olduklarını bildikleri halde yaşamaya çalışmak... Herhalde hiçbir ceza bu kadar acı olmamıştır. sevgili arkadaşlar bu konu baslıgında yuce Ata'mıza içimizden gelenleri yazalım.Eger mumkunse bu konunun sabitlenmesini sayın moderator arkadaslarımızdan rica ediyorum. |
| | |
| | #4 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri . Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar” M.Kemal ATATÜRK Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. ben sadece M.K.Atatürkün söylediklerini buraya alıntı yaptım onun söyledigi sözlerin üzerine benım söylediklerimin bir anlamı olamaz ne kadar sevdigimi yazmakla anlatamam
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 26-08-07 Nerden: Uzaydan
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri . Atam kurduğun cumhuriyetin ve bize emanet ettiğin şanlı bayrağımızın,kanımızın son damlasına kadar bekçisiyiz..edirne'den kars'a vatan bütündür,bölünemeyecekte.Sana dil uzatanların,bayrağımıza el uzatanların herzaman karşısındaydı bu gençlik..ve herzamanda karşısında olacağız. Ruhun Şad Olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene. Ey Türk İstikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!" M.K.ATATÜRK NE MUTLU TÜRK' ÜM DİYENE. Hangi istiklâl vardır ki ecnebilerin Nasihatlarıyla, planlarıyla yükselebilsin! " Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922 , TBMM Seni simdi cok daha iyi anliyoruz ! Sana neden bu kadar cok dusman olduklarini ! Ayaklarin bas - baslarin ayak oldugu bir cografyada ! Burnunun ucunu goremeyenler var ! GAFLET - DALALET ve HIYANET icinde olanlar var ! Dun kufrettikleriyle ! Bugun sirf onlarinda dusmani SEN oldugun icin ! Onlarla isbirligi icinde olanlar var ! Bati Emperyalizmine tapanlar var ! Senin dusmanlarin cok ! Senin dusuncelerinin suresi doldu diyenler var ! Sana hakaret edenler var ! Ne Bati ' nin Emperyalist oyunlari ! Ne onlarin vaad ettikleri kokusmus paralar ! Ne de zamani geldigin de tanklari - toplari ! ve Ne bu topraklardan cikan soysuzlar ! Ne Soros usagi ikinci cumhuriyetciler ! Ne agzi salyali - gozleri kisik - sirtlan suratli yazarlar ! Ne de Cennet ' ten toprak vaad eden tilkiler ! Ne Amerikan DOLARI ! Ne Hacci - Hocca takiminin icazetleri ! Bize... SANA HAKARET ETMEMIZI SAGLAYAMAYCAKLAR ! Bin kiside kalsak ! Bir kisi de kalsak ! Sana ve seninle olanlara IHANET ETMEYECEGIZ. Isiklar icinde yat. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-09-07 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri . John F.KENNEDY (A.B.D.Başkanı* 10 Kasım 1963) M.K. ATATÜRK iCİN SÖYLEDİGİ SÖZLER Atatürk bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihi başarılarını* Türk halkına ilham veren liderliğini* modern dünyanın ileri görüşlü anlayışını ve bir askeri lider olarak kudret ve yüksek cesaretini hatırlatmaktadır. Çöküntü halinde bulunan bir imparatorluktan özgür Türkiye'nin doğması* yeni Türkiye'nin özgürlük ve bağımsızlığını şerefli bir şekilde ilan etmesi ve o zamandan beri koruması* Atatürk'ün Türk halkının ismidir. Şüphesiz ki* Türkiye'de giriştiği derin ve geniş inkılâplar kadar bir kitlenin kendisine olan güvenini daha başarı ile gösteren bir örnek yoktur.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-09-07 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri . Bu konunun diger önemli konular gibi kalmasını istiyorum yönetimden Ricamdır..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 24
17 Mesajına 30 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 91 | --->: Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri . Emeginize Elinize Yüreginize Saglik..Konu Yukari Kaldirilmistir. |
| | |
| | #9 |
| Moderator ![]() | --->: Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri . İlker duyarlılıgın icin tşkler
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 331
406 Mesajına 622 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri ![]() Gidiyor, rastgelemez bir daha tarih eşine, Gidiyor, on yedi milyon kişi takmış peşine! Gidiyor, sonsuz olan kudreti sığmaz akla; Gidiyor, göğsünü çepeçevre saran bayrakla. Gidiyor, izleri üstün birikmiş yaşlar; Gidiyor, yerde kılıçlarla eğilmiş başlar. Gidiyor, harbin o en korkulu aslan yelesi; Gidiyor, sulhun ufuklarda yanan meş’alesi! Yine bir devr açacakmış gibi en başta O var Hıçkıran seste O var, sessiz akan yaşta O var. Siliyor ruhunun ulviliği fani etini, Çiziyor ufka batan bir güneşin heybetini. Büyüyor, gökten inip toprağa yaklaştıkça; Büyüyor gitgide gözlerden uzaklaştıkça. ![]()
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|