![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Mustafa Kemal ATATÜRK Hakkında her şey |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-08-07 Nerden: Türkiye Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri ben bu konuyu ilk önce acmıstım ve konuyu kilitlediniz angelica hanım ilker arkadasımda konuyu sabitledi. yani rahatsız olanmı var bu konuda acıklama yaparmısın mümkünse.? Konu Dockers tarafından (23-10-07 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ... |
| | |
| | #12 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Tecrübe Puanı: 88 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri Birlestirmek En Güzeli..sorun Yapmaya Gerek Yok..Oke..
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #13 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-10-07
Tecrübe Puanı: 2 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri Arkadaşım tarihlere bakar mısınız kim daha önce açmış??.. Lütfen böyle bir başlık altında polemik yapmayalım..
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 35
26 Mesajına 33 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #15 |
Tecrübe Puanı: 3 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri benim diğer actığım konuyu silin kilitlemeyin madem emeğe saygı diyorsun. |
| | |
| | #16 |
Tecrübe Puanı: 3 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri arkadasım rica ediyorum benim açtığım konuyu silermisin? emeğe saygı diyorsun konuyu kilityorsunuz nasıl emeğe saygı oluyor acıklarmısınız.? |
| | |
| | #17 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 35
26 Mesajına 33 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri acilmistir sizin actiginiz konu....
__________________ ![]() |
| | |
| | #18 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri .
BuduR | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #19 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 17-12-06 Nerden: Kara Dantel Sokağından
Tecrübe Puanı: 14 | Hossohbet ATATÜRK Ziyaret Defteri . Tüm Hainliklere rağmen TÜRK ırkı binlerce yıldır olduğu gibi bugün de CUMHURİYET'in 84. Yılında hala ayakta ATAM. Ruhlarınız Şad olsun. 84. yılımız Kutlu olsun. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ !!!!!!!!!! Konu Midnight tarafından (29-10-07 Saat 08:15 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #20 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Tecrübe Puanı: 88 | --->: HoSsohBeT Atatürk Ziyaret Defteri .....gecelerinin sessizliğini hıçkırıkları bölerdi,ağlardı gecenin o yarısı bir delikanlı,nasılda çaresizdi nasılda yanlız.uyku girmiyor kan kırmızı gözlerine kulakları savaş sesleriyle çınlıyor,isyanlar çıkarıyor yüreğinin en derininde,çünkü gözyumamaz düşmana,paylaşmaz atasının karasını dünyanın en bencili olur,yalvarır yaradana,çünkü o delikanlı TÜRKtür,atası ATATÜRKtür....
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|