![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Msn Nickleri İsim ve İmzalar |
| Etiketler: teroru lanetleyen |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Terörü Lanetleyen İmzalar Egil Kulak ver Ceddine..!! ![]() TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ,![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| angelica Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
| | #2 |
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: Terörü Lanetleyen İmzalar Eğil kulak ver ceddine TüRK'e kefen giydirmek Hangi ...in Haddine ! Vatanımızı bölmek isteyen O ...lere Dün verdiğimiz 15 Şehidin Ruhu için ; ''SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' VATANSIZLARA İNAT VATAN SAĞOLSUN !..
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Terörü Lanetleyen İmzalar Eylem ablam geldiğinde acaip kasıyordu forum. Ablama yüz kere dedim imza kasmaz, örneği var diğer forumlarda. Kurtaracaksa seve seve silerim dedim ve sildim. Keçi gibi inat etti kasıo die, ben de sildim. Daha resim kullanmıyorum imzamda.Dileyen kullansın. teröre nalet olsun, allah yok etsin onları, örnekleri çok, ''yok olanların'' kuranda.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #4 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Terörü Lanetleyen İmzalar ''SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' VATANSIZLARA İNAT VATAN SAĞOLSUN !.. emegine saglık |
| | |
| | #5 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Terörü Lanetleyen İmzalar ![]() ![]() bunuda ben yaptim/kücülttüm imzamda kullaniyorum su an ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
567 Mesajına 1.362 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Terörü Lanetleyen İmzalar
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Terörü Lanetleyen İmzalar Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() doğru söze ne hacet....
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Terörü Lanetleyen İmzalar insallah bunlara bir süre sonra hic gerek kalmaz
| | |
| | #9 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 121
31 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: Terörü Lanetleyen İmzalar :( tşkler
__________________ ![]() Bak İbret Al Yere Du$en Yapraga,Oda Eskiden Yukardan Bakardı Topraga... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| terörü lanetleyen |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme