![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Msn Nickleri İsim ve İmzalar |
| Etiketler: dev arsiv |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv SENİ MUTLU EDEBİLECEK HERSEYE VARIM BEN.. YETERKİ SENSİZLİĞİ İSTEME BENDEN... DİYECEKLERİM BOĞAZIMDA DÜĞÜMLENDİ.... BİR KENTİN ORTASINDA ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BAĞIRARAK TEK BAŞIMA KALSAMDA YİNE SEVİYORUM SENİ... YÜREĞİM'ACI'YOR NE YAPSAM SEVİYORUM HADİ VAZ GEÇİR KALBİMİ YANIYORUM NE YAPSAM SEVİYORUM ELİMDE DEİL... HAYALLERİMİZDE ÇİZDİĞİMİZ PEMBE BİR DÜNYA VE SONUNDA KABUL ETMEK ZORUNDA KALDIĞIMIZ GRİ GERÇEKLER!. TAKİP ETSEM AYAK İZLERİNİ,KAYBOLMAYI BAŞARABİLİRMİYİM BENDE YADA BULABİLİRMİYİM SENİ, KENDİMİ KAYBETTİĞİM YERDE..........? BU DÜNYADA HEP ÜZÜLÜCEKSEM..BU DÜNYADA HEP AĞLICAKSAM DURDURUN DÜNYAYI İNİCEK VAR!!: ! DÜNYA İKİ GÜNLÜKSE YARIN SON GÜN ! BOŞVER DELİ GÖNLÜM SEN ONU ÇOK SEVİYORSUN YAŞAMAK EN KÖTÜ ALIŞKANLIĞIM...SÖZ BU SON...SABAHA BIRAKACAĞIM BUGÜNÜN YARINDAN ÇIKARI NE? SEVDİĞİM! IÇİMİN SURETİ! OLMADİĞİM KADAR BENDESİN, OLMADİĞİN KADAR SENDEYİM... ÖLÜM ÖNCESİ YORGUNLUK VAR GÖZLERİMDE…. GÖLGEM BİLE BOĞMAK İÇİ FIRSAT KOLLUYOR SÖYLEMEDİĞİM LAFLAR YÜZÜNDEN ACI ÇEKMEKTEN YORULDUM-KARARLIYIM SUSTUM HAYATTA İKİ ŞEY AKIL HAFİFLİĞİNİ GÖSTERİR..KONUŞULACAK YERDE SUSMAK,SUSULACAK YERDE KONUŞMAK.. SANA OLAN SEVGİM ANLATILMAZ YAŞANIR AŞKINDAN OLMUŞUM DELİ, SEN İSTERSEN BİTİR BENİ, DÜŞÜNDÜKÇE BU CAN SENİ, VAZGEÇİLMİYOR BİRTANEM NİKİNİ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM OTURUMU AÇMASAN İYİ EDERSİN MAİLLERİM SANA AĞIRMI GELDİ ENGELLEDİM SENİ AFEDERSİN UYKUSUZ RÜYASİZ BANA GELİNCE HAYAT NEDEN MASALSİZ ! DÜNYADA Kİ TEK KURAL, KURALSİZLİKTİR. SENİNLE OLMAK VARKEN SENSİZ KALMAK,YAŞAMAK VARKEN ÖLMEK DEMEKTİR İNSAN QÜLEREK AQLAR BAZEN ÜZÜLME HAYAT COK KİSA ZATEN BEN SENİ SEVDİĞİMİ DÜNYALARA HAYKIRMAYA HAZIRIM... PEKİ YA SEN? SEN,BENİ SEVDİĞİNİ KENDİNE FISILDAYABİLECEK MİSİN?: YALNIZLIĞI İNCİTMEKTEN SAKININ!AMA İNCİTECEK OLURSANIZ,EH ARTIK ÖLDÜRÜNDE SENİ SENSİZKEN SEVİPTE, ARKANDAN AĞLAYAN BİRİNİ DAHA BULURSAN GİT ONUNLA OL... NEFRET OYUNUNDAN Bİ PERDE DAHA... TUTAMASSIN ZİNCİRLERİNLE YILDIZLARIN IŞIĞINI SUSTURAMASSIN NEFRETİNLE GÜNEŞİN OZANLARINI..... SEN BEN O HERKES AYNI HİKAYEDE BAŞI VE SONU AYNI GERİSİ FARKLI!!! BAŞINI EĞME, İSMİMLE UYAN HER GÜNE, NE KADAR BENİM OLMAK İSTEMESENDE!... SANA TUTUNURKEN DÜŞMEYİ BEN ZATEN GÖZE ALDIM.. SEVEN İNSANLAR DAİMA GÖZLERİYLE YEMİN EDER...& HANİ BENİ SEVMEN İÇİN DELİ OLMAN GEREKİR DİYORDUN YA?SAYENDE DELİRDİM HADİ SEVSENE BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİNDEKİ HERHANGİ BİR SAYFAYIM BEN... GÖZLERE YALAN SÖYLEMEYİ ÖĞRETMEK SUYA YAZI YAZMAK KADAR ZOR DERLERDİ AMA ÖYLE DEĞİLMİŞ...: ÖZLEM DEDİĞİMİZ O HANÇER BİR DÜŞÜN BİR KEZ SAPLANMAK İÇİN KAÇ KEZ BİLENİR...!!! CİHANDA KAYßOLAN YILLARIM VE İÇİNE DÜ$TÜĞÜM FECİ GÜNAHLARIM..: SENİ GÖREMEDİĞİM HERGÜNE LANET OLSUNNNNN ÖLÜMÜN NE KADAR GÜZEL OLDUĞUNU ANLADIM KENDİMİ İÇİMDE ÖLDÜRDÜĞÜMDE! ZAMAN GEÇMEK BİLİYORMİYOR SENİ GÖRMEDİĞİM ZMAN SEVEBİLECEGİN KADAR YAKLA$, YADA NEFRET EDEBİLECEGİN KADAR UZAKLA$ ! HİÇ OLMAZ SANDIĞIM HER ŞEY BİRDENBİRE OLDU HİÇ SUSMAZ SANDIĞIM KALPLER BİRDENBİRE SUSTU GULMEK BENİM BİR TUTKUM OLSUN,BIRGUN AGLARSAM ODA MUTLULUKTAN OLSUN... HAYAT DENİLEN ŞEY BİR İPİN UCUNDA KIR KALBİMİ VER ELİME..: YİKİLMADİM....AYAKTAYİM..DERSLERİMLE..BAS BASAYİM NE YILDIZLAR İSTİYORUM GECE YARILARIMA NE GÜNEŞ İSTİYORUM KARANLIĞIMA!!!!! ÖLÜMDEN DEĞİLDE ÖLÜMLERDEN KORKARIM,ÇÜNKÜ İLKİNDE BEN VARIM,İKİNCİSİNDE SEVDİKLERİM ŞAFAK VAKTİ BÜYÜLÜ KARANLIKTAN ÇIKTIM, Bİ SEN VARDIN AKLIMDA ARTIK SEVMEKTENDE BIKTIM GİTMEK İSTEYENİ BIRAK GİTSİN DÖNMEK İSTEYENİ BIRAK DÖNSÜN DÖNSÜN Kİ NE KAYBETTİĞİNİ GÖRSÜN SEN YANMASAN BEN YANMASAM NASI ÇIKAR KARANLIKLAR AYDINLIĞA?! HARCANAN ZAMAN MIYDI? ŞİMDİ GİDİYORSUN... GÜLE GÜLE GİT SEVGİLİM.YOLUN HEP AÇIK OLSUN HAYAT FİLM GİBİ SON YAZAR BİTER, DERT ETME KENDİNE GÜLÜMSE YETER. BOŞVERMİŞİM DÜNYAYI,SEVGİLİ BENİM NEYİME cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır... gєçмιşє ∂öиüк αиıℓαяıи ѕιℓιк нαуαℓℓєяιуℓє уαşαмαк herkes az bucuk sarhos.herkes birseyler sölüor.ama yalnız ikimizin sözcükLeri sarmas dolas Bazı kimseler güllerin dikeni olduğundan yakınırlar.Ben dikenlerin gülü olduğuna şükrederim Bazı şeylerden vazgeçebilmek ..böyle bişe söz konusu işte Sırf Dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona harcıyorsun..?> Bİ İNSAN Bİ İNSANI BU KADAR ÖZLERMİ ANLAMADIM KENDİMİ Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Akıtır taşa, toprağa kanımı Dünya seninle aydınlık ve güzeldi Şimdi bin güneş doğsa ***ürmez karanlığımı Düne ait her şey dünle birlikte gitti. Bugün yeni bir şey söylemek lazım yaşamak ağrısı asıldı boynuma oysa türkü tadında yaşamak isterdim ZoRuNLu SoRuNLu Bazı Seyler Icin İyi Olmak Yetmiyormus..Sevilmek Icin Ölmeyi Göze Almak Bile Yetmiyormus..!! sönüp gitmektense yanmak daha ii itina ile şampiyon olunur yalnızca ben; varlığımın sonu, gerçek BEN'in doğuşu olacaktır.eğer hissetmezsem, kendimin değilim, gerçek bile değilim... |
| | |
| | #22 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Arkamdan Kaçtı Demesinler Diye Yaşıyorum Ben iLk diiL son oLmas hayaT yaLns yaŞanmas GiD€nin arDınDan aĞLanmaz DerL€r...aĞLama gözL€rim aDamı r€ziL eDerL€r... Beynimin %95 i meşgul konuşacaksanız %5 likle yetinin... 2 $£y£ !nAnıRıM ayNAyA baKTıgIMDa göRDÜğüM£ yuKARı baKTIgıMDa gÖr£m£d!gİm£ Fazla RahaTım RahaTSIZ EdeR M¡.!? ETsE BiLe Farq Eder M¡..?? вєη вιякєz ѕєνєηℓєя∂єηιм öℓüмѕüz αşк αяιуσяυм αяα∂ιğιм kιz ѕєη ∂єğιℓѕιη нιç ѕαηмιуσяυм.! Hayat Aslında Basittir Zor Gelirse Bas İttir Baktın Olmuyo Has...ir... Gerçeğe yakın olanı değil , gerçeği isterim . Benden istemelerine mi? Gerek yok . Ben zaten kendi gerçeklerimi çarpıtmadan söylerim . Yalan mı ? Hah.. Yalancı mı? Öyle düşünedurun siz . Ama ümidim var bi yerlerde gerçek vardır gerçek olan . Onun peşindeyim BiR ZaMaNLaR SeNi HeRKeSDeN ESiRGeDiM.. ŞiMDi HeRKeSe BaĞıŞLıYoRuM.! HEr SEyi BİLmeN GErekMEz HAddiNİ biLSEN yeTER ßu чα$αм вεйĩм.. кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм.. вεй чα$αяĩм.. ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм. ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм, ώαяℓĩğĩм, ĩspαтĩм.! İsTeYeNe İsTeDiĞi KaDaR SeVGi GöSTeRiRiM İsTeMeYeNe İsTeMeDiĞİ KaDaR YoLu GöSTeRiRiM..! B@z€N GeRçEğ!M; ÇoK Z@M@N Y@L@N.! SeWg!, HüZüN, @YRıLıK, HüSR@N.! @ğZıM B!L€ BoZuLuR K!M! Z@M@N; YıLGıNLıĞıM W€D€ !Sy@N.! Mutluluklar İstedim!Hayata dair..Uçup Giden Değil İnadına Kalanlar İstedim..!eLiMDe KaLaN SoN CüMLeLeRDi SaNa VeRDikLeRim...! Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ kaLßin kadar konuş...!!! AnlamLı SözLer BuLmaya Gerek Yok ! AnLamsız Bir Hayatım Varken. Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa... Bitmez Dediğin Sevda Buraya Kadarmı$ , Mevsim Yaz Değil YaLancı Baharmı$. Дяzα Ħα¢єт Уσк, Ħαℓιм ∫αηα Дуηα∂ıя Đιℓє Ġєяєк Уσк ∫єѕѕιzℓιğιм ∫αηα ßєуαη∂ıя ∫özє Łυzυм Уσк ∫υѕυşυм ∫αηα Ќєℓαм∂ıя Göz Kaptırdığım Renkten,Kulak Verdiğim Sesten,Affet Senden Habersiz Aldığım Her Nefesten... Bak Gene AynI Karardı Heryer Bİz RazyIz Ama Kacın DerLr GözLe GörLmez DikenLi teLLer Adresimiz Aynı KaranLık yerLer.! SoNuMuz MoRg Aç Bir TuBoRg,,NeFes ALmA eFeS aL,,2 GüN Önceydi Arİfe Haydi ŞiMdii ŞeReFe!! Sizin Etiket oLdugunuz Yerde Fiyati Biz Koyariz!!! |
| | |
| | #23 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv sOn Baki$im Dert oLacak içiNne.. Oo sOn SöZzûn Peri$an Eettii Yuregimi uçurumLar çalDI Oo SOnSUz Sewgimi .. aGLayiP iNLeyiP Hic aCi CKMe, Bi aNda GnLuNDen siLiVer gitSin, aLDirMa ArdiNDan aGLayaN BnM, KmiK Br FiKra GiBi GuLuVeR GitSin zOrdur 18 ya$inda öLmek, Dahada zOru SevgiLini arKada$inin KoLunda görmek !!! ***İnTaHar EtTim Hiç Bi İşe YaraMadI...ÖLMEDİM...Gerİye saDecE ACI DoLu Bir HAYAt KalDı...*** KaL Dedim Gittin .. Benim HikayemDin Bittin .. ElLeRiMİ IsItMAZ NeFeSiN mOsmOr DUdAkLArImdA kAnIyOr siiRlErİn bİR CESet GiBİ çEkİyOrUm ÖzLEMİNi gÖzLeRi yArI aRaLıK çOcUk ÖlüSü yüReĞim ßıRakıLdık...YaLnızdık...Çocuktuk oyuncağıMızın eLinde...Y€niLdik...Sob€L€ndik hayatın €LiyL€... SeNın HaWaN KaDaR ßeNiM RüzqaRıM WaR.. Ayrılık deyip de geçme sevgili.! Ön adı ''AYRILIK'' olsa da onun Ne yazık.! Soyadı ''UNUTULMAK'' tır.!!! Müsaitse sığınabilir miyim gözlerine? Ya da bırak düşeyim adının ilk hecesine... gιттιğιη∂є кαℓвιмι∂є αℓ∂ıη вαк вєη∂є вιя ιz вıяαктıη ѕєη вєηѕιz σℓυяѕυη вєη ѕєηѕιz уαяıм кαℓ∂ıм... |
| | |
| | #24 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENİnle YaşIyO... Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN... BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN... INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM. SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM.. GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR... GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN... SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI... HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE... AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM... En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin. Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın bir tanem. Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!.. Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır... Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır. Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür! Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla... Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ... Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım.. Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!! YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA! sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür....!!! akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun.. Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez. Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var......... |
| | |
| | #25 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Gülü Gülüne Kalbini Sevene Ver.Sevmek Güzel Şey Kıymet Bilene Ver.Ne Zor Ol Kırıl Ne Yumuşak Ol Ezil.Bir Gül Kadar Sevil.Yeter ki Sevildiğini Bil.. Can Yakarız Alemde Delikanlıyız.O Bizi Unutsa Bile Sevdiğimizi Unutmayız.. P..lik mi parayla Olmaydı Gene Yapardım.Sevgi mi Ölümüne Para mı Hiç Olmadı Ama Limit Asla Tanımıyorum... Menfaat Caddelerin de Başlayan Dostluklar Çile Yokuşunda Son Bulur... *Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever… *Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var *Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum “SENİ SEVİYORUM” *Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! *Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! *Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin! *SENSIZ GECELERDE YILDIZLAR DOST YALNIZLIGIMA,ALDATIYORLAR BENI ILK GUN ISIGINDA… *BU YANLIZLIK OLUMDEN BETER, ACILARIN SONU DEGILMIDIR DERTLER, OLUM GELMIS KAPIMA, CAN BU SOZLER NEYLER…! qözLérinDé Ya$ 0LmaSın Tüm KaLßim Hép YanınDa ÇiģnéDin qéÇTin HéR$éyi 0LsuN a$Kım HiÇ TaKma…. оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк... PİSMANIMMM 'Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım' KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM... iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..! ßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF ! ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..! SeNiN Ne oLduğUn bEniM İçiN HiÇ öNeMLi dEiL...SoNuçTa göZLeRiMiN SaNa BakTığı KaDArSıN...ßen O gÖzLerİ séNdeN çEktiĞim An hOş ßi aNı OlaraK kaLıRssıN....!!!! sen olmasan da yaşatırım ben bu aşkı gitsen ne çıkar Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi ÇüNkü hep yarım kaLDı sevmeLerim ve hep SAHTEYDİ SeveNLerim... bir varsın bir yoksun tıpkı çocukluğumda anlatılan masallar gibi... |
| | |
| | #26 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv هــلا ـو ـغــلا اخبــااركم .[؟]. و اللــه اليــوم سويت لكــم تصميــم توه جديــد فريــش تصميــم ".. و بيوصل لك في اقرب وقت .. و راح تشوفه في سبيسي .. .. و اكتب ايميلك اذا تبي اطرش لك على الايميل .. ----------------------------------------------- ღ♥ღ ׺°”˜`”°º×•°¤*♥•♥°( MåßeLïTå)°♥•♥*¤°•׺°”˜`”°º× º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸(*)(*)(*)Valentino(*)(*)(*)° º¤ø, ¸¸,ø¤º°`°º¤ø εїз˚♣•.ღ·´¯`♥ღ◦-»đєυѕα ღஐღ яєвєℓ∂є«-◦ღ♥´¯`·ღ.•♣˚εїз 。o⊙o。مـنبع الأمـل。o⊙o。 ♥♡♥لا طعم للحياة بدون أمل♥♡♥ ßטּﮔ€ Adı cihan olanlar için ama harfleri değiştirebilirsiniz.... ҳ̸Ҳ̸ҳ˙·٠•●•٠ [̲̅C̲̅][̲̅İ̲̅][̲̅H̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]٠•●•٠·˙ ҳ̸Ҳ̸ҳ • O?°'¨ ( þ®îñ©ë§§ ) ¨'°?O sen ne ilktin ne de sondun sen hayatımda kısacık bir oyundun sevğiyle dogdun nefretle öldün üzğünüm cnm unutuldun.... คğlค๓คк เçเภ ﻮözlєгเ๓ א๏к คгtıк Uўκuм Fįяαяį Gεcεм Fįяαяį ßεή Fįяαяį ßu گααŧŧε ÇεκŦįЎگεή καhяįмį hεℓαℓ εŦ hακκįήį zoяℓu گε√dαм hoگcακαℓ Hεя ℓįмαήα Uğяα αмα Dεмįя αŦмα ßu ßεήįм Ŧεκ hαŦαм Įήگaή ßazεή Ўa doگttuя گaήa Ўada Düگмaή ;Ўa hįc Ўoκмuگگuή Gįßį uήuŦuℓuяگuή Ўa da ßįя aή ÇįκмaZگήή aκℓįήdaή įگtε ßεή ήε Ўazįκκį HεP UήutaмaЎaή ßεήį ßįя گεή aήℓadįή ; گεήdε Ўaήℓįگ Aήℓadįή УàģмцгĻц ﮎǿκąκĽáгđà ΉàУátιмι Ąгιעøгцм گaℓaκ κįz ήaگįℓ Ŧavℓaήįя WazGεÇŦįм GÖzℓεяįήDεή Ўaℓήįzℓįκ PaЎℓaگįℓмaz, PaЎℓaگįℓįяگa Ўaℓήįzℓįκ Oℓмaz DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR SANA ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM. GÖZLERİN GÖZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İÇİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SÜRECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM. AĞIRDIR SEVMELERİM HER YÜREK TAŞIYAMAZ, BÜYÜKTÜR UMUTLARIM HER OMUZ KALDIRAMAZ, HER ŞEY OLURDA ŞU GÖNLÜM BİRTEK AŞIK OLAMAZ... ÖMRÜM SENİ BEKLEMEKLE GEÇECEKSE VE ÖLÜM SENİ BEKLERKEN GELECEKSE BİLKİ SENİ ORDADA BEKLEYECEĞİM.. ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย ''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร' N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ² ♯₥.£.®.ŧ♯ I hope the people haven't bird flu(h5n1) Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ ©®UzMaN®© ·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生 ‹—•([ [`‘‚‘°•(Turkısh hacker By ZeH!R)•°‘‚‘´]])•—› VuRuCu-T!M ‹—•([ [`‘‚‘°•(C:/WINDOWS/system32/server.exe/cgi-bin-start)•°‘‚‘´]])•.)·0*٪: İçimde Öyle Güzelsin Ki Onu Kirletmeyeceğim Seninle GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR..! öℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя.. ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!! üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen..!! dostLarm wardı hayaLLerm qißi..hayaLLerm wardı dostLarm qißi..ikisi de yaLndı sefdiim qißi..qosLern yaLndı nefretm qißi.. уαηℓış вιя öукü∂єуιм вєηι уєηι∂єη уαz.. bi melek daha öldü.. |
| | |
| | #27 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır. *Dünya bir gündür, o da bugündür! *Sen, sen ol! Asla biz olma. *Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! *Azdan az, çoktan çok gider. *sadece şahlar hamleleri önceden sezer. *hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır *özgürlük, sonu meçhul bir firardır. *Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir. *Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur. *Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur. *bela, kişinin sevdiklerinden gelir. *HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN.. *Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur... *Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir. *Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin *Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı. *İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim *Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... *Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. *Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.. İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim *Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! *Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek... *Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. *seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo *Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş... *Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ? *Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir.... *Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım *Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi.. *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye.. *Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler... *Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum. *Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor.. *Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin? *Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM! *Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa.. *Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor... *Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!! *Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN.. *Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... *BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir.... *Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir. *Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum! *Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir. Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı? Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor... *Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide ***ür, gittigimiz yer kara toprak olsun *Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum *Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN! *gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir. *Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.! *Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!! Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim *Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum *Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir. Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben. *Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur. *Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır... *Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem. *Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş. *GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM.. *DUNYADA UC SEYI SEVDIM. SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI. SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE çııÖÖçşÇekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim ölürüm, belli etmem kendime bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam… *1 gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip, Ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, Yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, Sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim. *Sanma ki yerin dolacak, Senden başka biri benim olacak, Ya bana senin gibi bir sevgili, Ya sana benim kadar seven bulunacak… *Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Ömürlerin sonu hep böyle karanlıksa Al dünya bu aşkı, sende kalsın… *Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Onu düzeltmek ise batan güneşe dokunmak kadar zordur. Sen o suya yazı yazdın. Şimdi güneşin batmasını bekle… *Gözlerin dolarsa bir gün, bilki ben seni anıyorum. Kalbin yanarsa bir gün, bilki ben ağlıyorum. Bir gün ağlamak gelirse içinden, bilki bende YAŞAMIYORUM *GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır…. *Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki gece uyumadan hep seni düşünmek, öyle zor ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek… *Seni karanlık gecedeki yalancı yıldızlar gbi deil, mavi gecedeki adını gökyüzüne yazacak kadar çok sewdim! *Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiçim *Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım asıl ölmek “sensizlikmiş *Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim. *Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan. *Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok. *Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol. *Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın. ßeni Görüp Kendini Sınama…Sadece Görebildiğin Kadarım…Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım… ßizde sevdik elbet ßizde nefret ettik kendimizle baş başaydık hayret ettik? KüLLeRlEn Doğdum nE iLkTiM nE SoNdUm qOzü?ü kıRpı0ru? s0?u oL?ayan kaRanLıqa…•CiLvé yaPı0ru? éc?Lé….! kuyRuk saLLıorum âzRâi?’?. . .! Mekan Varoşlar, Hayatlar Harap, Köşe Başlarında Cigara ve Şarap Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız??? Anne Tut Elimi Ve Bana Güçver Sahne Sand?m Dünya banad?a gü?ler KaLbİm KaFeStE RuHuM SoN NeFeStE!!! seni içeren masallarım anlatılacak kdr kısa deiller… |
| | |
| | #28 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Ağlamak çocuklara affetmek Allah’a mahsustur. Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem. odamın hayaletisin sessizliğine aŞığım ∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσq!!! Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!! Ben sensizligin ipini coktan cektim καяѕỉℓỉκѕỉζ ѕєvğỉиỉи ,vє₣αѕỉζ ѕєvğỉℓỉиỉи ,вσмвσѕ καℓαи вỉя єℓỉи α¢ỉѕỉиỉ вαиα ѕσя!.. sen bnm hayatımda bi piyonsun senı kaybedersem 2 sayım geri gider.. bn snn hayatında şahım benı kaybedersen oyun biter.. BiR gün yüKSeK biR KöPage Ranküden atlAmak İSterSen BEnİ ara BELkİ senİnLE AtlAyamAm Ama O müThiş Anı SeYreDebİLirİm KiMSe BeNi SewMiYoR . . ÇüNKü BeN FaRklıYıM , AsLıNDa BeNDe KimSeYi SewMiYoRuM . . ÇüNKü HePSi AyNı Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme, Aşk denen tek hece bilmezdim ne... Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz.. kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr ! BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir…. Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın bütün gerçeklerine değişmeye hazırım. Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Var!!! Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.! Aşıkım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum ๒єภ รєภรเzlเﻮเภ เקเภเ ς๏кtคภ ςєкtเ๓!!... ѕєνмєкι ѕєνѕιηℓєя αğℓαмα αğℓαт кι ∂єğєяιηι вιℓѕιηℓєя... Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir.. |
| | |
| | #29 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M. yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα "vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor ''buz'' soğuğu duygular. düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr. нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M. ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor düşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı … öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M. bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm... вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм… αииє вєи мαиyαк oʟduм "aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız" çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи… yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!! sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм… Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr! |
| | |
| | #30 |
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Msn Nickleri Dev Arşiv Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara... ѕєηι∂є göм∂üм..!! ѕєη∂є öℓ∂üη..!! нα∂∂ιηι вιℓмєуєη нєякєѕє кüѕтüм..!! :::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя::: вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє “αşк”, уєя∂єη göğє вσş !! kaLßin kadar konuş...!!! Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan.(ßéndé yaLandım) Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır güνєηιмι zσя кαzαη∂ıη αмα çαвυк кαувєттιη...gözüм∂є öη¢є ∂αğℓαя кα∂αякєη şιм∂ι уєяιη ∂ιвιη∂єѕιη..!! •◦ •••● αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє αуяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α..●••• ◦•˙ Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, Sesini duymak için neler vermezdim, Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam, Yolunu bulabilseydim zaten şu anda çile çekmezdim.. Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !! Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı. Başka ellere sımsıkı sarıl artık sildim seni..!Git ve bitir bu işkenceyi..!Seni sana bıraktım..! YAĞMUR DÜŞTÜ GÖZLERİME...! {YOKUM} нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι.. Yoklugunda Seni Özlemem Gerekirken,VARLIĞINDA YOKLUGUNA HASRET BIRAKTIN GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı.. heLaL oLsun sNa ßi kaLbi parçaLadın ßi yaşaMı ßiTirdN heLaL oLsunn... Bu da sana son sürprizim olsun.Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum,beni güzel hatırla.Gidiyorum…! Sevdiğim, kimse seni benim kadar sewemez, benden başka hiç kimse uğrunda ölemez!! İstersen çek git eller kıymetini bilmes Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş. Yok be aşkım asıl ölmek "Sensizlikmiş Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var... Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor. SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESEN BİLE,SENİ ÖZLÜYORUM SEN ÖZLEMESEN BİLE,HERGÜN KENDİME DİYORUM ARTIK SEVMİYORUM SENİ GÖRÜNCE ANLIYORUM Kİ HALA SEVİYORUM BenIM YAsaMa KaYNaGIM Cile oLDu..KArnIM ISe CekTIgIM ACILarLa Ve d0kULen gOZYAsLArIMla d0Ydu... Guvenimi zor Kazandin ama Cabuk kaybettin ,,,GoZumde Once daglar kadarken simdi yerin dibindesiN!! Hayatta ne aylarin ne yillarin anlami varmis.. bir bakmissin senelerdir seninle olan ertesi gun hayatindan kaybolmus.. Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, €ttiğin T€K cümle ile..! уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм Without you, I'm Nothing => sensiz ben bir hiçim I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesn't even matter (O kadar çok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hiçbir önemi kalmadı) I don't know who to trust no surprise;Everyone feels so far away from me (Bilmiyorum kime güveneceğimi şaşırmadan;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor) Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin....... ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA... SEHRIMIN BENSIZ SOKAKLARINI ADIMLARKEN,BEN SENSIZLIGIMIN SOKAKLARINDA BIR SEHIR KURUYORUM KENDIME ASKINDAN HATIRA NE VARSA BENDE ISMINLE BERABER GOMDUM MAZIYE ARTIK HAYAT BANA ZOR OLSA BILE BUNDAN SONRA ARTIK NEFRETIMSIN SEN... BU BENIM SEVDAM KURSUNLARA DIZILMIS, BU BENIM SEVDAM IHANET YUKLU SEVGILERDEN VURGUN YEMIS, FAKAT OLMEMIS!!! Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! Yarınlar umudumdu benim bugünlere düşmandım, yarınımdım sen benim bugünüm olamazdın yarınlar hic gelmedi,ben hep bu gunlerde kaldım Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini düşünerek.Sanki anlamsız olan her şey beni buldu sensiz.Benim icin mutluluğun anlamı sensin Seni yüreğimin derinlerine attım.Üzerine Çelik kapilar kapattım. Beni öyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum Seni yüreğimin derinlerine attım.Üzerine Çelik kapilar kapattım. Beni öyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum DUYMAN İÇİN DEĞİL SESLENİŞİM, GELMEN İÇİNSE HİÇ DEĞİL ÇAĞIRMALARIM, BU YÜREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA…GÖRMEDEN SEVMEYİDE BİLİR dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!! ********Lerİn ********cE yAşaDığı bU düNyaDa sEndE ********Ce yAşıyoRsaN adiLiğiNe boNcUk takTa NazaR dEğmeSin..!!! SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR.. -αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє αуяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α ...Yine Bir Tek O KalacaK,Yaşanacak Yıllardan da Geriye...(L)Bir Tek Sevgi Olacak Bunca Telaştan Artakalan... ---ÖTeSi YaLaN--- Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..Bitirmekse tükendim biLe SENI TANIDIGIM GÜNE `LANET` OLSUN,SENSIZ YASAMAYIDA ELBET BIRGÜN ÖGRENIRIM "YALANCI SEVDAM" |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| dev arşiv |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |