![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Moda Giyim ,Moda hakkındaki görüşleriniz ,tavsiyelerinizi ve her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | İşte benim R e n g i m :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mor Renge hastayım bendeki farklı bir Mor Aşkı...:
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| sezenNNN Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
| | #2 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: İşte benim R e n g i m :) saygı duyuyom:) benimkisi kırmızı
__________________ Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. M a s R a i ![]() ![]() ![]() Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) oda güzel bir renk..:)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #4 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-08-08 Nerden: ankara ve afyon Yaş: 44
Tesekkür: 0
6 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: İşte benim R e n g i m :) kendine yakışan benim rengim |
| | |
| | #5 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: İşte benim R e n g i m :) işte benim konum:) ![]() sezenn
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) ben tşk ettim ogeday:)
| | |
| | #7 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: İşte benim R e n g i m :) Yakışır sezoşumuza ![]()
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) süpersiniz hocam teşekkürler...
| | |
| | #9 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: İşte benim R e n g i m :) kırmızı ferrari rengi :)
__________________ Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. M a s R a i ![]() ![]() ![]() Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır. |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) :)))
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme