![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Moda Giyim ,Moda hakkındaki görüşleriniz ,tavsiyelerinizi ve her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: İşte benim R e n g i m :) renk falı: <=Mor => Kadınlar : Bu rengi tercih eden kadınlar lüks düşkünüdürler. Tarihe bile dönüp bir bakacak olur isek, sosyeteye, saray erkanına mensup kadınların ilk renk tercihleri hep mor renk olmuştur. Bu bir abartı değildir tamamen gerçektir. Mor rengi seven kadınlar içinde saltanat, lüks, zarafet, rahat bir yaşam, ün, mevkii sevmeyen çok az bir kitledir. Tüm bunlara rağmen çalışmak için de hiçbir çaba göstermezler. Bazı şeyleri daima başkalarından beklerler, kısaca ise armut piş ağzıma düş derler. Bu gibi beklentilerin ardının arkasının gelmediğini bildiklerinden dolayı, hiçbir zaman doymak bilmezler.Onların bazı ihtiyaçlarını karşılayanların kıymetini bilmezler, daima onlara yeni istekler için sürekli manevi baskıda bulunurlar. Kendilerini rahat hissetmeleri içinde sürekli iltifat edilmeleri gerekmektedir, onların hava, su kadar ihtiyaçlarında gıdalardır |
| | |
| | #22 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: İşte benim R e n g i m :) yok canım bu sen dilsindir :p öyle armut piş ağzıma düş filan :) ![]() |
| | |
| | #23 | |||||||||||||||||||||||
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: İşte benim R e n g i m :)
:) aynen canım
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #24 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) düşsün tabi :))
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #25 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: İşte benim R e n g i m :) hayır benim rengim :) |
| | |
| | #26 |
| Üye ![]() | Cevap: İşte benim R e n g i m :) viyolet hastayim bende bu renge takinti halinde ;)
__________________ KoVboY gibi YaSamaKsa AmAc GiDiN AmEriKa SiZi BeKleR.... |
| | |
| | #27 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 121
31 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: İşte benim R e n g i m :) bunu istiyorum sezennnnnnn :):)
__________________ ![]() Bak İbret Al Yere Du$en Yapraga,Oda Eskiden Yukardan Bakardı Topraga... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme