![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Moda Giyim ,Moda hakkındaki görüşleriniz ,tavsiyelerinizi ve her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: İşte benim R e n g i m :) güsel renktir mor.. böyle tonlarla daha güsel olmuş.. :) ![]()
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Dili Silah Tutan Şair ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul UnderGround Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 85
52 Mesajına 100 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: İşte benim R e n g i m :) benim rengim siyah.... çirkeflikleri saklamak için tek renk
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #13 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) her siyahın ardında bir beyaz vardır ama :)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #14 |
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: İşte benim R e n g i m :) bende Mor rengi Çok severim :) hoş ve yumuşak bir renk
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ |
| | |
| | #15 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: İşte benim R e n g i m :) sesennn gel kıss bi öpem morr morrr ![]() |
| | |
| | #16 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) ıhhy delü ağzınıda mor yapsaydın ya :)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #17 |
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: İşte benim R e n g i m :) :d
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ |
| | |
| | #18 |
Tecrübe Puanı: 222 | --->: İşte benim R e n g i m :) ama öyle değilmi damla sırıtmamışmı ya :/
| | |
| | #19 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: --->: İşte benim R e n g i m :)
sen nasıl çiçek verirsin benim şeyime hımmm yani yani kankime ![]() ![]() veremessin ala ala ![]() ![]() boşfer sesenim sen o çiçeee ![]() ben sana ağaç aldım mor hemde![]() sefdiğin gibi ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #20 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: --->: İşte benim R e n g i m :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme