![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Moda Giyim ,Moda hakkındaki görüşleriniz ,tavsiyelerinizi ve her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| sezenNNN Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 6 Kisi: | angelica (26-09-08),
Eylem (04-10-08),
GüL DamLasi (26-09-08),
Kadavra (05-10-08),
YAKISIKLIM (03-10-08),
Zeus (26-09-08)
|
| | #2 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 229
24 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) Allah Var Gerçektende YakıŞıkLı :)) Utanmasam Bu erkek HalımLe aŞık oLacam :)
__________________ güle güle ... |
| | |
| | #3 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) hmmm sezenNNN hmmm cok güzel bir konuymus icerigiyle beraber anladin sen onu :) ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #4 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) valla hiçte yakışıklı değil.onlar seçti diye bende he gerçekten yakışıklıymış hadi alkışlayalımmı dicem. zeusun avatarı bile bundan yakışıklı
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... |
| | |
| | #5 |
| GüLe SevdaLı ![]() Üyelik tarihi: 16-09-08
Benim Modum: Tesekkür: 302
66 Mesajına 136 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) sacını kısa kestirse daha yakısıklı olur gösleri güselmis ama |
| | |
| | #6 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 268
236 Mesajına 341 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) Hintlilere benziyo ama bencede yakışıklı haketmiş kanımca :))
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #7 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 25
7 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) bişeyler eksik yada fazla sanki ama hoş çocuk ![]() |
| | |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
Ah ahhh anlamaz olurmuyum bebiş :)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 | |||||||||||||||||||||||
| Bu KaLp Seni Unuturmu ![]() | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
![]() ![]() ![]() bencede idare eder ama ben kadar yakışıklı değil
__________________ ![]() VuraL ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #10 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) kısss çocuu gibi bu be yokmuymuş adam gibi biri ucundan azcık bi tımbırtılık var gibi duruooo |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme