![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Moda Giyim ,Moda hakkındaki görüşleriniz ,tavsiyelerinizi ve her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 105
71 Mesajına 126 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) ADAMDA GWZEL OLAN SADECE GÖZLERİ AMA BAKSANIZ BAKIŞLARI BİLE SAHTE.EGER EN GÜZEL ERKEK BUYSA BEN EN ŞİRKİNİNİ TERCİH EDERİM)))))))))
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #22 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
Doğru söyledin ellada tebrikler.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #23 | |||||||||||||||||||||||
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 268
236 Mesajına 341 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
Hocam gerçekten çok güzel çıkmışsınız yakıştığını daha öncede söylemiştim zaten...Süpersşiniz..... ![]()
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #24 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) Gece gece süper geldi ya!... skb, çok teşekkür ederim. Sen de dünyalar tatlısısın bebişimmmm.326
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #25 |
| Cingenem ![]() | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) Ah ah yasim kucuk olacakti ki :-)
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #26 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) AbbaŞİmmmm,,
__________________ ![]() ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda |
| | |
| | #27 |
| Cingenem ![]() | Cevap: --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) Biri bana mi seslendi...
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #28 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) |
| | |
| | #29 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) ayyy deli allah seni napsın herkesi değiştirio ahahaaa .:)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #30 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 167
33 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) Bu Konuyu Bi yerden hatırLıorum Sanki =))
__________________ :)) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme