![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Moda Giyim ,Moda hakkındaki görüşleriniz ,tavsiyelerinizi ve her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 568
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) bence çok tipsiz... :D:D
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
sadece inançlarından dolayı ayrı düşmüşler.
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 268
236 Mesajına 341 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Cevap: --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
![]()
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
567 Mesajına 1.362 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
![]()
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #15 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
Böyle bir erkek yüzü olur mu? kutsal bildiğiniz şeyler adına... iyi bakın . Hıhh. Bu yüz bayan yüzünden de güzel. Erkek yüzü değil ki. Sakalı al, photoshopla biraz makyaj, he vallaha he billaha dünyanın en güzel kadını olur. Yani bu yüz kadın yüzü. Yakışıklı dediğin büle olur. ![]() HPIM1061.JPG HPIM1057.JPG
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() Konu YAKISIKLIM tarafından (03-10-08 Saat 03:13 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #16 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
771 Mesajına 1.256 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: --->: Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
sanada pek benzemiyor bu be cemal hocammmmmmmmm senmisin yoksa :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #17 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 398
96 Mesajına 198 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) Eweeet benim valla son halim
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #18 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 8
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) evet gerçekten güzel bi yüzü varmış.. ama çekicilik sıfır :D |
| | |
| | #19 |
| Dili Silah Tutan Şair ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul UnderGround Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 85
52 Mesajına 100 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı) eh işte... ama türk erkeklerinin eline su dökemez :D yerli malı yurdun malı herkes onu :D :D ... neyse :D
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #20 | |||||||||||||||||||||||
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: --->: Cevap: --->: 2008 Dünya erkek güzeli (Pakistan'lı)
hem bu yakışklılığı neye göre seçiyorlar,güzellik göreceli bi kavram değilmi.oraya toplanmış bi kaç ne idiğü belirsiz adamlar dünya güzeli seçip duruyorlar:)
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme