![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
| Etiketler: lutfen , yardim |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 19-11-05 Yaş: 28
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | arkadaşlar bir süredir msn de sorun yaşıyorum..bu konuda bilgisi olan yardım ederse sevinirim.... msn açtığımda tanımadığım birçok kişinin beni listesine eklemek istediğini görüyorum...bu kişiyi sil ve engelle olarak işretlediğimde....kişi silinemedi ve engellenemedi uyarısı alıyorum:((..bende bu kişileri listeme ekleyip daha sonra silmeyi deniyorum ama yine aynı uyarı....daha önceden silebiliyordum..bu sorunu 1 haftadır yaşıyorum... |
| | |
| | #2 |
| Yönetici ![]() | Cevap: yardım lütfen... Messenger listenizi kaydedip msn yi bilgisayarinizdan tamami ile silip bastan kurunuz.
__________________ öneri ve şikayetleriniz için sergen@hoSSohbeT.com msn adresini kullanabilirsiniz.. Sohbete girmek için ne bekliyorsunuz? Oyun oynamak istermisiniz? Okey,tavla,bilardo gibi oyunlara? |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... sergen daha önce bunu denedim msn ni tekrar kurdum....daha önce engellediğim ve sildiğim kişiler silinebilse sanırım sorun ortan kalkacak....msn gizlilik bölümünde daha önceden sildiğim kişiler neden orada görünüyor veya o engelli listesini nasıl silebilirim?????? |
| | |
| | #4 |
| Guest
| Cevap: yardım lütfen... O engel listesi account hesabinizi silip tekrar actiginizda silinir. Sorununuz sadece bilgisayarinizla ilgili. MSN Messenger AIO kullanarak sorununuzu giderebilirsiniz. |
|
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... teşekkürler... |
| | |
| | #6 |
| Guest
| Cevap: yardım lütfen... bir bayani kirmak cok sevdigim bi huyumdur :) rica efenim |
|
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... harikasın whoppix...... |
| | |
| | #8 |
| Guest
| Cevap: yardım lütfen... teveccuhunuz efenim :) |
|
| | #9 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... buyuk bir ihtimalle key loger ınızda bulunan dosyaların birtanesine trojen yemisiniz buda buyuk bir ihtimlle sizin msn dosyanızdaki adresleri tutan dosyaya ve bu dosyayı silmeizi ve ustunde baska birsey yapmanızı engeliyo ben sizin yerinizde olsam windows u ya geri yuklerim yada gecmis bir tarıhte yani bu sorunun olmadgı tarıhe geri donmesini saglarım |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... evet dediğini dün yaptık..pc yi önceki bi zamana getirdik..gerçekten işe yaradı.... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme