![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
| Etiketler: lutfen , yardim |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Guest
| Cevap: yardım lütfen... Sistemi restore etmekte zorluk cekiyorsaniz; Ciddi sorun yasiyorsaniz XP sisteminizde ki bazen yasiyosunuzdur, sistem ilk acildiginda boot edilirken F8 tusu ile secenekler menusune girilir; Komut istemi ile guvenli kip secilir; Kullanici adi ile oturum actiktan sonra, cd\ %SystemRoot%\system32\restore\rstrui komutunu uygulayarak sistem geri yukleme sihirbazini calistirabilirsiniz.. Kolay gelsin |
|
| | #12 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 19-11-05 Yaş: 28
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... tşkl....sorun şimdilik çözüldü... |
| | |
| | #13 |
| Yönetici ![]() | Cevap: yardım lütfen... Bence atin bir çamaşir makinasina yikayin,kurulayin.Göreceksinizki ilk günkü kadar tertemiz olacaktir. ![]()
__________________ öneri ve şikayetleriniz için sergen@hoSSohbeT.com msn adresini kullanabilirsiniz.. Sohbete girmek için ne bekliyorsunuz? Oyun oynamak istermisiniz? Okey,tavla,bilardo gibi oyunlara? |
| | |
| | #14 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... peki ...usta sizsiniz |
| | |
| | #15 | |||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 16-06-05 Nerden: Uzaklarda Bir Yerde
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: yardım lütfen...
__________________ SERD... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #16 |
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: yardım lütfen... :))..evet bende öyle yaptım bekes... |
| | |
| | #17 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 27-03-05 Nerden: istanbul Yaş: 4
Tecrübe Puanı: 8 | Cevap: yardım lütfen... usta Benım :)
__________________ Mavi dolu satırlar yazılmalı sana. mavi: heyecan mavi: çocuksuluk mavi: olgunluk mavi: zeka mavi: sevgi mavi: tutku mavi: aşk mavi: mutluluk... Her mavi, her cümlede olmalı. Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri önce.. Seni yazmalı... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme