![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
| Etiketler: turkce mail yapmak |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 14-05-06 Nerden: İstanbul
Ettiği Teşekkür: 0 656 Mesajına 763 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır? ![]() Mail kutunuzu açıorsunuz önce ve orda 1 numaralı oku yani options yazan yeri sonra 2 numaralı oku yani more options yazan yeri tıklıyorsunuz daha sonra karşınıza aşağıdaki gibi; ![]() bi sayfa açılıcak ve burda 3 numaralı oku yani select language yazan yeri tıklıyoruz ve karşımıza aşağıdaki gibi; ![]() bi sayfa daha açılıcak burdada 4 numaralı oku yani türkçe yazan yeri seçioruz sonrada 5 numaralı oku seçip kaydedioruz yani save yazan yeri ve mailiniz aşağıdaki gibi türkçe olur hayırlı olsun :) ![]() ve isminiz@HoSSohbeT.NeT mail almak istiorsanız yani Berksan@HoSSohbeT.NeT bu tür msn windows live mail almak istiorsanız eğer TIKLAYIN
__________________ ![]() Konu Berksan tarafından (24-01-08 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır? merSi Berksan :)
__________________ Ben hayata tek geLdim,tek giderim.. Bu dünyada bi ALLahı bi kendimi biLirim!Bu hayat benim;istediğim gibi yaşarım.. Değer vereni hayatıma sokar, unutanLarı tek tek siLerim..Bu gün ağLar yarın susarım.. GÖZUMDEKİ HER DAMLA YAŞIN HESABINI GUN GELİR SORARIM.. Zar atmam, şansa inanmam.. Ortada bir şans varsa onu da ben yaratırım.. |
| | |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 0 656 Mesajına 763 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır?
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 |
| Dekan ![]() | --->: Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır? aBim (HistoriK)BakSada öğRenSe :)))))))) tŞkLeR BeRkSan |
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 0 656 Mesajına 763 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır?
| | |
| | #6 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 08-10-07 Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 80 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır? eline sağlık cok işime yaradı abe |
| | |
| | #7 | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #8 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 08-10-07 Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 80 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır? paylaşımın cok güzel hakediyor ama :) |
| | |
| | #9 | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #10 |
| Doçent ![]() | Cevap: Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır? Tamamdır oh be! Sonunda hem mail aldım hemide Türkçe yaptım teşekkürler Berksan :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|