![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Dekan ![]() | MSN'ciler bu virüse dikkat MSN ortamında yayınlan yeni bir virüs var. Kullanıcılar zor durumda kalıyor. MSN kullanıcıları adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya, virüs içerdiğinden bilgisayarlarında ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor. Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım" iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor. Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor. Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması içinde güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi de öneriliyor. |
| | |
| | #2 |
| Doçent ![]() | --->: MSN'ciler bu virüse dikkat Bu virüs benim pcyi ziyaret etti ve çok sevdi :)) dikkatli olun yapıştımı çıkmıyor körolasıcaa BeLaaaa'M :)) |
| | |
| | #3 |
| Dekan ![]() | --->: MSN'ciler bu virüse dikkat :))) |
| | |
| | #4 |
| Moderator ![]() | --->: MSN'ciler bu virüse dikkat bendeki virüs programı özel cok özel hic birşey olmaz tşkler bela
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Forum Demirbaşı ![]() | --->: MSN'ciler bu virüse dikkat Bu VirüS Benim Bilgisayarada geldi ve Msn de Konuştuğum İnsan Gönderdi Sandım Kabul Ettim Bilgisayar allak bullak oldu bilgisayarı 3 Gün Geri Aldım Sonunda Gitti Bazen Yine Geliyor Ama Kabul Etmiyorum..
__________________ ![]() Seni unutmayı düşündüm bu gece. Bir sigaranın üstüne adını yazdim. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım,seni içimden. Rüzgar savuracaktı, küllerini fakat...Seni unutmayı düşünürken. Nerden bilebilirdim ki. Seni her nefeste içime çektiğimi! ██▓▒ღhoSSohbetღ▒▓██ ![]() Biz Bu Vatanı KarşıLıksız SevdiK... |
| | |
| | #6 |
| Özel bayan üye ![]() | --->: MSN'ciler bu virüse dikkat akıLLı davRanmak qeRek Listemdeki aRkadasLaRımada buLasmı$ geneLde taptaze fotoLaR photoshoPla yaptım yeni bunLaR kabul edeRmisin reSimLeRimi simdi cektim qißi sözLeRle kandıRmaya calıSıyo yemezLeR yaFRum bunun yüzünden 20 Ki$i enqelledim :D
__________________ Hic kimSe senin kadaR sevmedi.. AkLımı firara vermi$im zaten.. ßir siiri kıskandıran gözLerinle yak ßeni..!! |
| | |
| | #7 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 13-04-07 Nerden: evde yasıorum :D evden kovuldugum zaman ise bos bir ınsaat alanı tercıh sebebidir :) Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: MSN'ciler bu virüse dikkat benım pc yede yapıstı o lanet
__________________ Arızalı modelim ben, kısa devre yapıyorum! Ateşler çıkıyor elimden, dilimse bıçaktan keskin, acıtır canınızı sözlerim. Yok öyle gizemlerim, şifrelerim, başka anlamları yok kelimelerimin. Tek derdim adam gibi yaşamak! BAZI ŞEYLERİ HAKEDEN BİLİR !!! pRenSipLerim vAr VE seviyeSiz diiLim.. ! kinCi diiLim Ama Unutmam!.. şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. ! Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!.. ...DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..! Huzur Veririm Ama Söz vermem! .Sahip oLurum Ama AİT OLMAM!.. BEN uчuмαм .uчαимαм ..usℓαимαм ...duямαм ....чoяuℓмαм .....dєℓiяiяiм ......αğℓαяıм .......αğℓατıяıм ........güℓєяiм .........siℓєяiм ..........çσĸ ĸσиuşuяuм ...........susτuммu hiç ĸσиuşмαм ............τяip чαpαяıм .............τяip чαpαиı sєvмєм ..............dєℓiяτiяiм ...............вüτün gєcє uчuмαм ................αиsızıи uчuяuм .................çσĸ sєvєяiммм ..................içєяiм ...................gєzєяiм ....................üzєяiм .....................üzüℓüяsєм чαĸαяıм ......................αsℓıиdα σиu чαpαмαм .......................çüиĸü ĸıчαмαм!!! CakaLLar aLeminde Kurt'iSek, zaLim oLmamizdandiR, Dost ve Arkada$ SahißiySek. DeLikanLi oLmamizdandiR. HanCer ßogaZimiza, NamLu kaFamiza Dayandigi zaman ßiLe. ßiz DostLarimizi UnutmadiK |
| | |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
| Doçent ![]() | --->: MSN'ciler bu virüse dikkat
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|