![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Dekan ![]() | DünYadaKi aÇık oLan Web-Cam'LeRe BaKın :) intitle:"my webcamXP server!"inurl:":8080" BunuN aynıSını GoogLe a YazıyoSunuZ.SonRa iYi SeyiRLeR.. :) aLınTı .. |
| | |
| | #2 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 13-04-07 Nerden: evde yasıorum :D evden kovuldugum zaman ise bos bir ınsaat alanı tercıh sebebidir :) Yaş: 21
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | --->: DünYadaKi aÇık oLan Web-Cam'LeRe BaKın :) : )
__________________ Arızalı modelim ben, kısa devre yapıyorum! Ateşler çıkıyor elimden, dilimse bıçaktan keskin, acıtır canınızı sözlerim. Yok öyle gizemlerim, şifrelerim, başka anlamları yok kelimelerimin. Tek derdim adam gibi yaşamak! BAZI ŞEYLERİ HAKEDEN BİLİR !!! pRenSipLerim vAr VE seviyeSiz diiLim.. ! kinCi diiLim Ama Unutmam!.. şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. ! Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!.. ...DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..! Huzur Veririm Ama Söz vermem! .Sahip oLurum Ama AİT OLMAM!.. BEN uчuмαм .uчαимαм ..usℓαимαм ...duямαм ....чoяuℓмαм .....dєℓiяiяiм ......αğℓαяıм .......αğℓατıяıм ........güℓєяiм .........siℓєяiм ..........çσĸ ĸσиuşuяuм ...........susτuммu hiç ĸσиuşмαм ............τяip чαpαяıм .............τяip чαpαиı sєvмєм ..............dєℓiяτiяiм ...............вüτün gєcє uчuмαм ................αиsızıи uчuяuм .................çσĸ sєvєяiммм ..................içєяiм ...................gєzєяiм ....................üzєяiм .....................üzüℓüяsєм чαĸαяıм ......................αsℓıиdα σиu чαpαмαм .......................çüиĸü ĸıчαмαм!!! CakaLLar aLeminde Kurt'iSek, zaLim oLmamizdandiR, Dost ve Arkada$ SahißiySek. DeLikanLi oLmamizdandiR. HanCer ßogaZimiza, NamLu kaFamiza Dayandigi zaman ßiLe. ßiz DostLarimizi UnutmadiK |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|