![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
| Etiketler: bir , harika , icin , prog , resimleriniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
Tesekkür: 0
4 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 21 | Sunacagım programın photobuilder bu programla kendi resminizi sevdiklerinizin resmini bir manzara üzerine yerleştire biliyorsunuz ve programın içindeki özellikle resmi dahada güzel bir hale getire biliyorsunuz programın kullanımı çok basit bir kaç kelime ingilizce bilmeniz yeterli ac kaydet felan ben yinede resim üzerinde yardımcı olmaya çalışacağım., umarım beĞenirsiniz. Programın adı : Photo builder Program Sürümü : 5.92Program Boyutu : 20.4 mb Platform : Windows (Tümü) Kullanım İzni : Shareware- Ücretsiz Download Linki :İNDİRMEK İÇİN TIKLA NOT rogramın Dowlandı Uzun süre Bilir Ama Beklemeye Degecek Bir Program. 29.9 Mb Civarında o kadar da uzun değil proğrama değer benceProgramı açtıgınıda karşınıza çıkacagı hali bu. ![]() PROGRAMLA YAPILMIŞ ÖRNEK RESİMLER 1.Örnek ![]() 2.Örnek ![]() 3.Örnek ![]() aLinTi..
__________________ İnadına...! Şimdi Duysam ki Bir Damla Suya Hasretsin İlacın Bende Alem Duysun ki Tükürmem Tükürmeyeceğim Suratına Şifan Olmasın Diye İnadına...! |
| | |
| | #2 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 07-11-06 Nerden: bilecik
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Resimleriniz için harika bir prog. teşekkürler ben de böyle bi program arıyodum burda buldugum cok ıyı oldu ...
__________________ ![]() ![]() Hey; Hey Uyuyormusun Geceleri Vah; Vah Kacirdinmi Kecileri Ne O Neoldu Neden Bozuldun Baksen Sen Bana Asik Mi Oldun Allah Allah Guldurme Beni Senin Gibilere Deli Derler Deli Sen Bilirmiydin Gercekten Sevmeyi Hay Allah Bende Sana Birey Diyecektim Bakma Yuzume Kizaririm Elbette Kustum Iste Soyluyorum Bende Seni Seviyorum |
| | |
| | #3 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Resimleriniz için harika bir prog. Paylaşım için teşekkürler
__________________ ![]() Düşünmek istemem şimdi Büyü bozulsun istemem Hafiflettim her şiddeti Geçirip aşkın içinden Belki bu da gelir geçer Şu saniye esastır gel |
| | |
| | #4 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
Tecrübe Puanı: 21 | --->: Resimleriniz için harika bir prog. EveT bende Cok aRaDim :))
__________________ İnadına...! Şimdi Duysam ki Bir Damla Suya Hasretsin İlacın Bende Alem Duysun ki Tükürmem Tükürmeyeceğim Suratına Şifan Olmasın Diye İnadına...! |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 21 | --->: Resimleriniz için harika bir prog. BeLacim Buraya Bak iste bu :)))
| | |
| | #6 |
| Dekan ![]() | --->: Resimleriniz için harika bir prog. SüpeRSin |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 21 | --->: Resimleriniz için harika bir prog. Sensin O ah Bi Bilsen Zamaninda Ben bunu ne Cok aradim:))
| | |
| | #8 |
| Dekan ![]() | --->: Resimleriniz için harika bir prog. Henüz eVe DönDüm Hemen indiRiyoRummmmm :)) tekRaR tŞkLeR Canım |
| | |
| | #9 |
| CümLe_MühendiSi ![]() | --->: Resimleriniz için harika bir prog. Paylaşım için teşekkürler Aman PhotoShop'tan başkası yalan ![]()
__________________ ![]() KuzuLar iÇin aĞLayan KurtLarda Vardır Hayatta.. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Mehmet Akif Ersoy |
| | |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 21 | --->: Resimleriniz için harika bir prog.
__________________ İnadına...! Şimdi Duysam ki Bir Damla Suya Hasretsin İlacın Bende Alem Duysun ki Tükürmem Tükürmeyeceğim Suratına Şifan Olmasın Diye İnadına...! | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|