![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
| Etiketler: degismesin , giderseniz , gidin , msnde , nereye , resminiz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Dekan ![]() | MSN'de Nereye Giderseniz Gidin Resminiz Degişmesin Sevdiginiz resmi upload edin. Bunun icin http://imageshack.us adresini kullana bilirsiniz. Upload ettikten sonra cıkan linklerden "Direct Link to &image" yazan yerdekini kopyalayın. Messengerinize girin ve Görüntü Resmi Degistir e tıklayin ordan "Gözat" diyin ve karsınıza cıkan yerde "Dosya Adına" kopyaladıgınız "URL" yi yapıstırın ve "Tamam "diyın. Resminiz yüklenecektir artik sevdiginiz resim hangi bilgisayardan acarsaniz acin ayni olacaktir |
| | |
| | #2 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: MSN'de Nereye Giderseniz Gidin Resminiz Degişmesin saol bizimle paylstıgın icinde biraz gec kaldın bunu 1 ay evvel ogrenmistik:-)))) |
| | |
| | #3 |
| Dekan ![]() | --->: MSN'de Nereye Giderseniz Gidin Resminiz Degişmesin :))))))))))Ben yeNi öğRendim |
| | |
| | #4 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-11-06 Nerden: The Lion Of The Paradise Yaş: 23
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: MSN'de Nereye Giderseniz Gidin Resminiz Degişmesin ii guzel artık sende ogrenenlerdensin:-)) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|