![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Messenger-Icq-Chat Bilmek yada paylaşmak istedikleriniz |
| Etiketler: durum , msn , resimleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Asistan ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana En UyGunuz Web Desıgn Size Ya ?
__________________ Bu üye Reklam Yaptıgı Gerekcesiyle Forumlarımızdan Süresiz Olarak Banlanmıştır. |
| | |
| | #2 |
| Asistan ![]() | Cevap: Msn Durum Resimleri.. BunLarda Baska ALternatifler.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bu üye Reklam Yaptıgı Gerekcesiyle Forumlarımızdan Süresiz Olarak Banlanmıştır. |
| | |
| | #3 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 21-05-06
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Msn Durum Resimleri.. ![]() bu bana uuyuyooo ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Yeni Üye ![]() | --->: Msn Durum Resimleri.. hehe çok güseller yaww saolasın |
| | |
| | #5 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 05-10-06 Nerden: istanbul Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Msn Durum Resimleri.. sohkkk hoşlarr teşekkürlrr :) |
| | |
| | #6 |
| Dekan ![]() | ![]() BANADA BU UYGUN ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 30-07-06 Nerden: Magara' Yaş: 28
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Msn Durum Resimleri.. bana da bu uygun sanirim..
__________________ Gittin iste..Oysa bu kentte yetecek kadar aglamistim ben nasilsa bakirdir derdin her aks kirletmeye her asik birini terk etmeye..An-karaydi,büyürken icimde yara sana hep can diyordum sen b-ela gözlerinin bugulu bebegine gizlenirken ben..Türk'ce siirlerde seni hep Kürt'ce seviyordum... |
| | |
| | #8 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 01-11-06 Nerden: NeReYe . . . Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Msn Durum Resimleri.. çok gzlmiş ellerine sağlık ...
__________________ ...ιηѕαηı уαşαтαη нαуαLLєя öL∂üяєη ιѕє gєяçєкLєя∂ιя ѕєη вєηι уαşαтαη gєяçєğιмѕιη... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme