![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 229
190 Mesajına 446 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 432 | Uyulması Gereken kurallar 1- Politika ve Siyaset kesinlikle yasaktır. 2- Cinsel sapkınlık içeren yazılar yazmak yasaktır. 3-İnsanları kırıcı şekilde eleştirmek yasaktır. 4- Konu açmadan önce mutlaka arattırınız konu tekrarı yapmayınız.Aratmadan konu açanlar tespit edilip uyarılacaktır.Aksi halde cezalandırılacaktır. 5- Konu sayısı arttırmak için saçma sapan konular açmak kesinlikle yasaktır. 6-Cinsel yazılar içeren konularda +18 +16 gibi seviye koyalım lütfen 7-Konu açan arkadaşlar konularını hep en üste çekmek için "teşşekürler","bişey değil" bu gibi gereksiz mesaj yazmayınız.Bu kişiler tespit edilip uyarılacaktır.Aksi halde uyarıya uymayanlar cezalandırılacaktır. Bölümde arama yapmadan konu açmayın sürekli aynı konular açılıyo forumun çöplüğe dönmesini istemiyoruz arkadaşlar lütfen duyarlılık gösterin Hoşpaylaşımlar
__________________ Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() |
| |
| | #2 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Komik Yazılar Bölüm Kuralları kurallara uyalim uymayanlari dövelim ![]()
__________________ ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme