![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: opucugun boylesi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #31 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 119 244 Mesajına 628 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 323 | Cevap: NaZaR :( öLüsünü Gör :(
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() ![]() |
| | |
| | #32 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.436 445 Mesajına 1.292 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 120 | Cevap: NaZaR :( aaa senin ölünü göreyim delimi ne ne karistirion asomu .))))))))
__________________ SeBeBiMSiN ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #33 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Ettiği Teşekkür: 1.262 695 Mesajına 1.732 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 21 | Cevap: NaZaR :( Delüüüüü ne dion sen yafff ![]() senin ölünü görmesi daha ey damam mı beni karıştırma ablacım bu bugün iii deel
__________________ AskımSın FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, Kendinizi PAHALI Zannetmeyin,Hepinizin İNDİRİMLİ Günlerini Biliyorum!! ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #34 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 119 244 Mesajına 628 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 323 | Cevap: NaZaR :(
![]()
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #35 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.436 445 Mesajına 1.292 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 120 | Cevap: NaZaR :( .)))))))))) deli
__________________ SeBeBiMSiN ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #36 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 119 244 Mesajına 628 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 323 | Cevap: NaZaR :(
![]()
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|