![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: opucugun boylesi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #31 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: NaZaR :( öLüsünü Gör :(
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #32 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 377
409 Mesajına 836 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: NaZaR :( aaa senin ölünü göreyim delimi ne ne karistirion asomu .))))))))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #33 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 339
348 Mesajına 695 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 31 | Cevap: NaZaR :( Delüüüüü ne dion sen yafff ![]() senin ölünü görmesi daha ey damam mı beni karıştırma ablacım bu bugün iii deel
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #34 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: NaZaR :(
![]()
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #35 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 377
409 Mesajına 836 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: NaZaR :( .)))))))))) deli
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #36 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: NaZaR :(
![]()
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme