![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: opucugun boylesi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #31 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: NaZaR :( öLüsünü Gör :( |
| | |
| | #32 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: NaZaR :( aaa senin ölünü göreyim delimi ne ne karistirion asomu .))))))))
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #33 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: NaZaR :( Delüüüüü ne dion sen yafff ![]() senin ölünü görmesi daha ey damam mı beni karıştırma ablacım bu bugün iii deel
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #34 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: NaZaR :(
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #35 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: NaZaR :( .)))))))))) deli
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #36 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: NaZaR :(
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|