![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: opucugun boylesi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 128 288 Mesajına 729 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: NaZaR :( KokuSmus :))))))))))
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Eskiden inSanLar YaLınAyak Gezerken .. AşkLar, AdamakıLLıydı .Şimdi inSanlar YaLın Ayak DeğiL Ama AşkLar Yarım YamaLak. ! |
| | |
| | #12 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 2.001 239 Mesajına 723 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 120 | --->: NaZaR :( Beni de .... lütfen
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #13 |
| REKLAMCI abizeR ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Ettiği Teşekkür: 263 468 Mesajına 1.327 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: NaZaR :( abla bu ne halll :)) beni öp abla senin için güzel :)))
__________________ REKLAMCI |
| | |
| | #14 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: NaZaR :( mucakssssssss yakisikli Hocama.))))))))) ![]()
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #15 |
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: NaZaR :( Abizer senide öptüm .)))))) ![]()
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #16 |
![]() ![]() | --->: NaZaR :( Nayır nolamaz inanmıyorum :=)
__________________ Kafama göre eser geçerim... |
| | |
| | #17 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: NaZaR :(
Star bunu ben saklicam .))))))))))
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #18 |
Ettiği Teşekkür: 2.001 239 Mesajına 723 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 120 | --->: NaZaR :( Kız ne cesaret afferim. Kendi resmini nasıl koydun? kendi resmin değilse de; sana çok benziyor. ![]()
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #19 | |||||||||||||||||||||||
Ettiği Teşekkür: 2.575 491 Mesajına 1.408 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 123 | Cevap: --->: NaZaR :(
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #20 |
Ettiği Teşekkür: 2.001 239 Mesajına 723 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 120 | --->: NaZaR :( Ya nazo... bir kaçkişiye daha söyledim. senin için de geçerli nasıl + elektrik yayıyorsunuz foruma. Sevgi adına, dostluk adına. Ben mi yanılıyorum, duygusal mı davranıyorum. Diğer üyeler söylesin. İyi ki varsın.Mucak. |