![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 22
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Evet arkadaşlar bu konuyu sadece ve sadece kendi hayatımızda unutamadığımız en komik anları paylaşmamız için açtım.Eşimiz dostumuz akrabamızın başından geçenler komig dialoglarımızı yazalım birazda gerçeklere gülelim diye düşündüm :))) ilk konuyu ben açayım isterseniz çok gülmüştüm ve hiç unutmuyorum inş sizde beyenirsiniz ... Şimdi malum aslen ankaralıyım ve her yörenin kendine göre konuşma şivesi vardır olay bizim memlekette akrabalarımız arasında geçiyor ..... Köyümüzün en saf ve temiz kalpli musa dayısı komşuya oturmaya gidiyo köy yeri kimse yok orta yaşta insanlar hep beraberler malum neyse oturuyolar köylerde eskiden gaz lambaları vardır bilirsiniz tabi malumgaz bitmesin diye su şişesine gaz ı doldurup mutfağın üzerinde bırakıyolar o ara misafir geldiği için gelende musa dayımız sonra musa dayı yengemize zahmet olmasın diye mutfağa su içmeye gidiyo tabi yengede arkasından kalkıyo bi müddet sonra su vermek için ama oda ney tahmin ettiğiniz gibi gazı su diye içiyo bizim saf musa dayı tabi yengemiz ve eniştemiz dur içme yerine gülmeye başlıyolar kriz geliyo o an musa dayımızın dediği söz aynen şöle.. _Heh heh beni safmı sandınız anamadımmı sanıyonuz suyunuzda gaz kokuyo Suda gaz kokuyo diyor adamya gazı içtim demiyo
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar konu sabit tutulmuş ama kimse paylaşım yapmamaış :=)
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Kopyalayıp yapıştırmak varken kim yazıcak gerçekleri önemli olan gerçek paylaşımlardır :)
| | |
| | #4 |
![]() ![]() | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar sarısın ben anlatayım o zaman olay üniv de aynı evde geçen arkadaşla geçmiştir. Bir gün arkadaşların eve gittim oturuyoruz felan ortam koyu bira felan da varmış evde içtik biraları kafalar iyi ben fazla içmedim biraz kafam 2 , 3 arkadaş ta fazla içmedi erdal ve uğur arkadaşlarım kafaları buldular Erdal dairede bağırıyor ben böyle değildim yasarken oldum felan sus diyoz susmuyo kafa güzel Uğur ise elinde telefon kafadan bi yeri arayıp küfür ediyor ben artık müdahale etmiyorum oturdum erdal ve uğura gülüyorum erdal yüksek sesle oyun havaları felan söylüyor saat gece 1:00 Sonra uğur bu seferde ağlamaya başladı neden ağlıyon diyoz sabah bir programda karı ve koca ayrılmışlar çok acıklıydı ona ağlıyoruz diyorr ben bu sırada koptum gülmekten
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar İyice kafayı bulmuşunuz desenize madem konu içkiden açıldı bende anlatayımİlk kez alkol alıcam kızarkadaşlarla bar kaçamağı yaptık ama ailemizin haberi yok doğumgünü diye kaçtık evden neyse barda bira geldi önüme merakya bendekide bir yudum çektim iğrenç tadı var ama arkadaşlar alışkın götürüyolar benim neyim eksik dedim diktim bardağı kafaya ama daha 2 dakika geçmedi gözlerim bulanık görüyor oturduğum yerde kaldım direk gibi baygın baygın sonra tutmadılar beni oynamaya kalkcam dedim ayağa kalkar kalkmaz küt yere ardından bögg geldi wcye anlıcağın o geceyi kızlara zindna ettim taksiyle döndük eve gelene kadar bögggg yaptım bidaha içersen senle bara gitmicez dediler o yüzden alkol kullanmadım bir iki yudum
| | |
| | #6 |
![]() ![]() | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar hahaha 1 2 yudumla uçmusun sen arkadaşlarına katılıyorum seninle içilmez neydi biramıydı votkamı yada şarap vs. :)))
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Efes pilsenya voltka felan içsem heralde komaya girerdim Bak bide pazartesi ing kursundaki olayı anlatım haftada 3gün kurstayım ing öğrencemya zor ama hoca cd koydu telafuzlarına dikkat edin diye ama cddeki kadının sesi acaipti insan bi hoş oluyodu sonra hoca direk bana döndü soruyu sordu aniden sorunca bende cd deki kadının sesi gibi telafuz etmeye çalıştım ama çok etkiyeleyici ses tonu vermişimki kurstakiler gülmekten öldüler ama napım kadın öle telafuz ediyodu taklit yaptım
| | |
| | #8 |
![]() ![]() | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar birde dün ünv vize vardı ders programlama hoca geldi sınav başladı bizim sınıf bir teşkilat gibi kopyaları hazırlamış herkes yerini ayalamıştı kordineliydi herkes birbiriyle ![]() sonra hoca durdu sınıv toplam 35 kişi herkesin üstüne eplerini aramaya başladı ![]() sonra herkes panik halindeydi cebinde kopyaları herkes attı yerlere sonra hoca 3 kiiye baktı onlardanda kopya yakaladı bizde bizede bakacak sandık kopyaları felan attık sonra 3 kişiye baktıktan sonra arama yapmayı bıraktı masasına oturdu Biz kötü bozuldk bu sefer yere attığımız kopyayaı almaya çalışıyoz ama ben alamadım arkamdaki arkadaşa baktım insallah geçerim ![]()
| | |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Kopyasız olmaz abi sınavın tadıdır bilsende çekecen kopya Birgün öğlen kapıya ihlas su arıtma cihazı reklamcıları geldi tabi öğlen felan demem uyurum ben zil çalınca kimo dedim cvp gelemden kapıyı direk açtım karşımdakiler şöle bir ürktüler _neee? dedim kekeleyerek reklam felan demeye başladılar ben musluktan içecemya dedim kapadım kapıyı sonra yine gözüm yatakta ama bi aynaya gözüm çarptı öle bir haldeyimki ürkmeleri normal Pijamamın bi bacağı yukarı çıkmış saçlar birbirine girmiş atletimin yarısı dışarda yastığın izide yüzüme desen yapmış ben bile korktum be bidaha kapı çalınca aynaya bakıyom artıkın
| | |
| | #10 |
![]() ![]() | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Pijamamın bi bacağı yukarı çıkmış saçlar birbirine girmiş atletimin yarısı dışarda yastığın izide yüzüme desen yapmış ben bile korktum be bidaha kapı çalınca aynaya bakıyom artıkın korkmaları normal bencede
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|