hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Eğlence > Komik
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri.

Seçenekler Arama Stil
Alt 26-06-08, 02:14   #31
masalim

masalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 3
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 masalim will become famous soon enough
Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
EsLem´isimli üyeden Alıntı
Sarisin Sen yine iyisin Masaya Sondurmusun Ben Koltukda Sondurdum
Allahdan yangin Cikmadii Sabah Kalkdigimda Gordum Koltugu.))

dikkat edin biras dikkat aklınız bir karış havada galiba
Alt 26-06-08, 02:15   #32
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet

KaRma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 424
534 Mesajına 801 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute
Cevap: --->: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
SaRiSiN´isimli üyeden Alıntı
az önce arkadaşla biryere acil gidip gelicektik bir gözüme sürma çekmişim öbürünü unutmuşum merdivenden inerken arkadaşın kahkaha atışıyla olay açıklığa kavuştu geri dönüp öbür gözümünde hakkını verdim acele işe şeytan karışırmış benimde lafım şu oldu bırak öbür gözümde doğal kalsın :=)))))))))))
iyiki arkadasin gördü yoksa rezil olmustun

KaRma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-08, 00:03   #33
KuZuM

KuZuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 0
4 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10 KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold

kuyumcuda yüzüğümün taşını değiştirecektim.. değiştirirken aklıma takılan bir şeyide sorayım dedim..
-yüzüğün içinde çin yazıyor burdan almıştım.. gerçekten altınmı acaba dedim. adam yüzüğün içine baktı.. ustanın imzası ..yapan her adam imzasını atar dedi bende adam çinlimi dedim
kuyumcu gülerek yok dedi. devamı uzundu demekki kısa kesmiş dedi
Alt 28-06-08, 00:08   #34
SenSuaL
Şehvani

SenSuaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 81
13 Mesajına 28 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute
--->: Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
KuZuM´isimli üyeden Alıntı
kuyumcuda yüzüğümün taşını değiştirecektim.. değiştirirken aklıma takılan bir şeyide sorayım dedim..
-yüzüğün içinde çin yazıyor burdan almıştım.. gerçekten altınmı acaba dedim. adam yüzüğün içine baktı.. ustanın imzası ..yapan her adam imzasını atar dedi bende adam çinlimi dedim
kuyumcu gülerek yok dedi. devamı uzundu demekki kısa kesmiş dedi

adamı sinir etmişin bakma güldüğüne ne saymıştır arkandan sana

SenSuaL isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-08, 00:14   #35
KuZuM

KuZuM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 0
4 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10 KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold KuZuM is a splendid one to behold
Cevap: --->: Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
adamı sinir etmişin bakma güldüğüne ne saymıştır arkandan sana
bunlar gerçek sen birde şunu dinle.. mağaza mağaza kırmızı yağmurluk arıyoruz.. yok yok istediğim model yok..eh nihayet bi yerde bulduk.. beğendimde.. tezgahtara döndüm.. nedir bunun günahı dedim.. 300 küsür dedi.. buda amma günahkarmış dedim.. tabi tezgahtar yerlerde
Alt 28-06-08, 00:14   #36

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 326 KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute

böyleside hep bizimi buluyo demistir

Alt 28-06-08, 00:19   #37
SenSuaL
Şehvani

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 127 SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute
--->: Cevap: --->: Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
KuZuM´isimli üyeden Alıntı
bunlar gerçek sen birde şunu dinle.. mağaza mağaza kırmızı yağmurluk arıyoruz.. yok yok istediğim model yok..eh nihayet bi yerde bulduk.. beğendimde.. tezgahtara döndüm.. nedir bunun günahı dedim.. 300 küsür dedi.. buda amma günahkarmış dedim.. tabi tezgahtar yerlerde
benim kafadansın

bizim kızarkadaşa asılan bir çocuk vardı bizde kızarkadaşla dondurmacıya gittik tabi bizi gördü koştu geldi abi bana 75 kuruşluk karışık dondurma dedi hem 75 kuruş bide karışık kopmuştuk gülmekten

Alt 28-06-08, 00:22   #38

Benim Modum:
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
benim kafadansın

bizim kızarkadaşa asılan bir çocuk vardı bizde kızarkadaşla dondurmacıya gittik tabi bizi gördü koştu geldi abi bana 75 kuruşluk karışık dondurma dedi hem 75 kuruş bide karışık kopmuştuk gülmekten
yerin dibine batmistir

Alt 28-06-08, 00:30   #39
SenSuaL
Şehvani

Benim Modum:
--->: Başımızdan geçen Komik olaylar

birara fazla geziyorum diye ailem üzerime gelmeye başladı bende birgün gizlice kaçamak yapcaktım minibüse bindim oturdum parayı uzattım ön koltuktan bir ses _teyzesi sen zahmet etme ben veririm yol paranı al şu yeğeninide kucağına ...demezmi teyzemde minibüsteymiş artık elinden kurtulmak mümkünmü aldık bebeleri akşama kadar cocuk parkında onları avuttum gittiğime gidiceğime pişman olmuştum tabi eve gelince hesabını ayrı verdim :=)

Alt 28-06-08, 00:33   #40

Benim Modum:
Cevap: --->: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
birara fazla geziyorum diye ailem üzerime gelmeye başladı bende birgün gizlice kaçamak yapcaktım minibüse bindim oturdum parayı uzattım ön koltuktan bir ses _teyzesi sen zahmet etme ben veririm yol paranı al şu yeğeninide kucağına ...demezmi teyzemde minibüsteymiş artık elinden kurtulmak mümkünmü aldık bebeleri akşama kadar cocuk parkında onları avuttum gittiğime gidiceğime pişman olmuştum tabi eve gelince hesabını ayrı verdim :=)
iyi olmus sana uslu uslu evinde duramiyormuydun

Bookmarks
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Seçenekler Arama
Stil