![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-07-07
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar MERSİN:2003 Yolda ufak bi kız gordum oturmuş tuvaletini yabuyodu kumun ustunde ama bi eksik avrdı corabını cıkarmamış ustune yabmaya calşiyodu bende şş dedim corapına yabcan dedim minik minik dedimya beni koydu oraya direk gibi '' sağane be gel ağzini ac dedi ozaman '' :D hala ufak bi cadi gorsem aklıma o geliyooo :)bide mersin..
__________________ ![]() Seni sevdim, seni birden bire değil usul usul sevdim "uyandım bir sabah" gibi değil, öyle değil Nasıl yürür özsu dal uçlarına Ve günışığı sislerden düşsel ovalara seni sevdim artık tek mumkunatım sensin |
| | |
| | #12 |
| ●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ● ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 32
25 Mesajına 52 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 119 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Ben de anlatayım bari..İnşallah güldürebilirim sizi..=)) Bu geçtiğimiz yaz aylarını biliyosunuz çok sıcaktı..ben de o günlerden birinde mayışmış tv karşısında koltukta sızmıştım..neyse uykumun en tatlı yerinde kafama aldığım bi darbeyle uyandım(ki uykudan uyandırılınca acayip huysuz olurum hele ki böle bi uyandırılma şekli gerisini siz hayal edin) =)) neyse..bi baktım yerde bi futbol topu ve karşı duvarda da bu futbol topunun çarpmayla bırakmış olduğu iz.."n'oluyo leynn..??!! " diye düştüğüm yerden kalktım(uyanırken yere düşmüştüm de ) meğer mahallenin çocukları sokakta fotbol oynuyolarmış..bağırıyolar "Betül ablaa Betül ablaa.." diye..çıktım cama gayet şirin bi gülümseme ifadesiyle(sinirimi gizleyerek) "efendim canım" dedim.."topumuzu atarmısın.?oyunumuz yarım kaldı." dediler.."tabi canım az bekle" dedim..gittim mutfaktan kasap bıçağını aldım,sonra da topu alıp balkona çıktım.."çocuklaarrr..oyununuz yarım kalmıştı dimi.?" dedim..evet atıcak mısın topu.? dediler..tabi canım dedim..ve topu bi güzel karpuz keser gibi kestim ve aşağıya attım.. "Çocuklar artık devam edebilirsiniz yarım kalan oyununuza yarım kalan topunuzla..haa eğer ki o top bidaha içeriye kaçarsa hepiniz o top ve oyununuz gibi hayatınıza yarım kalmış bedeninizle devam edersiniz.. dedim..bu olayı yaptıktan sonra da baya bi gülmüştüm..
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() |
| | |
| | #14 | |||||||||||||||||||||||
| ●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ● ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 32
25 Mesajına 52 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 119 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #15 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 22
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Paylaşımınlarınız için çok hoşlardı insan uyanınca daha kendine gelemediğinden yapar böyle şeyler Hele ben sabah yanıma yaklaşılmaz barut gibiyimdir birgün abim sabah geldi kalk coraplarımı bul diye ısrar ediyor gecede uyumamışım kalkamıyorumya sus bile demeye halim yok en sonunda gözümü hafifçe araladım yanımdaki komidinin üzerinde gece lambam vardı hemde demirden bir fırlatmışım ki Kafasına gelse ölecek adam ben uyumaya devam etmişim uykumu alıp kalkınca yerde gece lambasını gördüm aman allahım bunu yaptımmı ben dedim tabi akşam yılın kıyameti koptu ama manzeretim vardı uyuyordum ben
__________________ ![]() |
| | |
| | #16 |
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Tarih:27.11.2007 saat:14:35 ve bennnn yine bir tencere pilavı yaktımmmm
| | |
| | #17 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-07-07
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar etli değilse sorun yok .:)
__________________ ![]() Seni sevdim, seni birden bire değil usul usul sevdim "uyandım bir sabah" gibi değil, öyle değil Nasıl yürür özsu dal uçlarına Ve günışığı sislerden düşsel ovalara seni sevdim artık tek mumkunatım sensin |
| | |
| | #18 |
| ♥Yorgun Düştü Yüreğim♥ ![]() | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar benim başımdan geçen değilde biyerde okuduğum yazıyı paylaşcam :)) çok güldüm çünkü.. Gocamdan Izin Aldım Gaynım Gile Gidirem :):) Bayburta ilk trafik lambaları konar. kadının biride( kadıncığaz ne bilsin trafik lambasını) tam yeşil ışık yanarken kadın karşıya geçmeye kalkar polis hop bayan nereye gidiyorsun der bayan seanne gocamdan izin aldım gaynım gile gidirem der patlatır lafı ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° |
| | |
| | #19 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar
çok hoşya şiveside güzelmiş saolasın
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #20 |
Tecrübe Puanı: 127 | --->: Başımızdan geçen Komik olaylar Bugün pazar sınavlarım yaklaştığı için ders çalışıyorum ve buakşam pc abime kaldı ama aradığına ulaşamadı saatlerce googlede sayfam açılmıyo diye google sayfasına bakıp duruyo ![]() ![]() Nereye girmek istiyorsa sürekli sayfa hata veriyo tüh tüh yazıkkkk üzüldüm ![]() 2saattir bakıyorum napıyo pcde diye her baktığımda google sayfasında ![]() çok üzüldüm hatta ağlıcam ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|