hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Eğlence > Komik
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri.

Seçenekler Arama Stil
Alt 25-11-07, 23:25   #11
OscanN
Yeni Üye

OscanN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 OscanN is on a distinguished road
--->: Başımızdan geçen Komik olaylar

MERSİN:2003

Yolda ufak bi kız gordum oturmuş tuvaletini yabuyodu kumun ustunde ama bi eksik avrdı corabını cıkarmamış ustune yabmaya calşiyodu bende şş dedim corapına yabcan dedim minik minik dedimya beni koydu oraya direk gibi
'' sağane be gel ağzini ac dedi ozaman '' :D hala ufak bi cadi gorsem aklıma o geliyooo :)bide mersin..

Seni sevdim, seni birden bire değil usul usul sevdim
"uyandım bir sabah" gibi değil, öyle değil
Nasıl yürür özsu dal uçlarına
Ve günışığı sislerden düşsel ovalara

seni sevdim artık tek mumkunatım sensin

OscanN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-07, 00:23   #12
DarkAngeL
●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ●

DarkAngeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 32
25 Mesajına 52 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 119 DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute

Ben de anlatayım bari..İnşallah güldürebilirim sizi..=))

Bu geçtiğimiz yaz aylarını biliyosunuz çok sıcaktı..ben de o günlerden birinde mayışmış tv karşısında koltukta sızmıştım..neyse uykumun en tatlı yerinde kafama aldığım bi darbeyle uyandım(ki uykudan uyandırılınca acayip huysuz olurum hele ki böle bi uyandırılma şekli gerisini siz hayal edin) =)) neyse..bi baktım yerde bi futbol topu ve karşı duvarda da bu futbol topunun çarpmayla bırakmış olduğu iz.."n'oluyo leynn..??!! " diye düştüğüm yerden kalktım(uyanırken yere düşmüştüm de ) meğer mahallenin çocukları sokakta fotbol oynuyolarmış..bağırıyolar "Betül ablaa Betül ablaa.." diye..çıktım cama gayet şirin bi gülümseme ifadesiyle(sinirimi gizleyerek) "efendim canım" dedim.."topumuzu atarmısın.?oyunumuz yarım kaldı." dediler.."tabi canım az bekle" dedim..gittim mutfaktan kasap bıçağını aldım,sonra da topu alıp balkona çıktım.."çocuklaarrr..oyununuz yarım kalmıştı dimi.?" dedim..evet atıcak mısın topu.? dediler..tabi canım dedim..ve topu bi güzel karpuz keser gibi kestim ve aşağıya attım..
"Çocuklar artık devam edebilirsiniz yarım kalan oyununuza yarım kalan topunuzla..haa eğer ki o top bidaha içeriye kaçarsa hepiniz o top ve oyununuz gibi hayatınıza yarım kalmış bedeninizle devam edersiniz.. dedim..bu olayı yaptıktan sonra da baya bi gülmüştüm..

őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι

●• SuSKuN •●

DarkAngeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-07, 00:28   #13
StresLi
♥Yorgun Düştü Yüreğim♥

StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 33
47 Mesajına 76 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 227 StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute
StresLi - MSN üzeri Mesaj gönder

yazık be:)

Hayat Senin İçin zel mi??
Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla!

°·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·°
StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-07, 00:48   #14
DarkAngeL
●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ●

DarkAngeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 32
25 Mesajına 52 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 119 DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute DarkAngeL has a reputation beyond repute

Alıntı:
SaRmaŞıK´isimli üyeden Alıntı
yazık be:)
Bana dimiii..? Uykumu mahfetti veletler ama ben hiç acısını çıkartmaz mıyım..?

őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι

●• SuSKuN •●

DarkAngeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-07, 17:23   #15
SenSuaL
Ben Secilmem, SeceriM

SenSuaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 22
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute

Paylaşımınlarınız için çok hoşlardı insan uyanınca daha kendine gelemediğinden yapar böyle şeyler Hele ben sabah yanıma yaklaşılmaz barut gibiyimdir birgün abim sabah geldi kalk coraplarımı bul diye ısrar ediyor gecede uyumamışım kalkamıyorumya sus bile demeye halim yok en sonunda gözümü hafifçe araladım yanımdaki komidinin üzerinde gece lambam vardı hemde demirden bir fırlatmışım ki Kafasına gelse ölecek adam ben uyumaya devam etmişim uykumu alıp kalkınca yerde gece lambasını gördüm aman allahım bunu yaptımmı ben dedim tabi akşam yılın kıyameti koptu ama manzeretim vardı uyuyordum ben

SenSuaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-11-07, 13:37   #16
SenSuaL
Ben Secilmem, SeceriM

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 127 SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute SenSuaL has a reputation beyond repute

Tarih:27.11.2007 saat:14:35

ve bennnn yine bir tencere pilavı yaktımmmm

Alt 02-12-07, 22:18   #17
OscanN
Yeni Üye

OscanN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 OscanN is on a distinguished road

etli değilse sorun yok .:)

Seni sevdim, seni birden bire değil usul usul sevdim
"uyandım bir sabah" gibi değil, öyle değil
Nasıl yürür özsu dal uçlarına
Ve günışığı sislerden düşsel ovalara

seni sevdim artık tek mumkunatım sensin

OscanN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-07, 11:15   #18
StresLi
♥Yorgun Düştü Yüreğim♥

StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 33
47 Mesajına 76 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 227 StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute StresLi has a reputation beyond repute
StresLi - MSN üzeri Mesaj gönder

benim başımdan geçen değilde biyerde okuduğum yazıyı paylaşcam :)) çok güldüm çünkü..

Gocamdan Izin Aldım Gaynım Gile Gidirem :):)

Bayburta ilk trafik lambaları konar. kadının biride( kadıncığaz ne bilsin trafik lambasını) tam yeşil ışık yanarken kadın karşıya geçmeye kalkar polis hop bayan nereye gidiyorsun der bayan seanne gocamdan izin aldım gaynım gile gidirem der patlatır lafı

Hayat Senin İçin zel mi??
Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla!

°·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·°
StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-07, 13:10   #19
SenSuaL
Ben Secilmem, SeceriM

Benim Modum:

Alıntı:
SaRmaŞıK´isimli üyeden Alıntı
benim başımdan geçen değilde biyerde okuduğum yazıyı paylaşcam :)) çok güldüm çünkü..

Gocamdan Izin Aldım Gaynım Gile Gidirem :):)

Bayburta ilk trafik lambaları konar. kadının biride( kadıncığaz ne bilsin trafik lambasını) tam yeşil ışık yanarken kadın karşıya geçmeye kalkar polis hop bayan nereye gidiyorsun der bayan seanne gocamdan izin aldım gaynım gile gidirem der patlatır lafı

çok hoşya şiveside güzelmiş saolasın

Alt 06-01-08, 19:32   #20
SenSuaL
Ben Secilmem, SeceriM

Benim Modum:

Bugün pazar sınavlarım yaklaştığı için ders çalışıyorum ve buakşam pc abime kaldı ama aradığına ulaşamadı saatlerce googlede sayfam açılmıyo diye google sayfasına bakıp duruyo Nereye girmek istiyorsa sürekli sayfa hata veriyo tüh tüh yazıkkkk üzüldüm 2saattir bakıyorum napıyo pcde diye her baktığımda google sayfasında çok üzüldüm hatta ağlıcam

Bookmarks
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Seçenekler Arama
Stil