![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: ajdar , icin , yapilan , yorumlar |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 | ||
| Dekan ![]() |
__________________ | ||
| | |
| | #2 |
| Üye ![]() | --->: Ajdar için yapılan Yorumlar hep akıllaıları değil ya delileri saçmalayanları dengesizleri beceriksizleri de görecek insanlar iyinin ne olduğu belli olsun ama adan çok cesur çıkıp kendini gösterecek kadar bu da bir yetenek ben ce ..... |
| | |
| | #3 | ||
| Dekan ![]() | --->: Ajdar için yapılan Yorumlar
__________________ | ||
| | |
| | #4 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-10-06 Nerden: İstanbul
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Ajdar için yapılan Yorumlar cesaretlikle salaklıgın arasında cok ince bi sınır var bence bu adam tam bi °°°°° ![]()
__________________ There is the capital of my loneliness where I have gone |
| | |
| | #5 |
| Guest
| --->: Ajdar için yapılan Yorumlar ben hic sevmiyorum onu resmen milletle dalga geciyor |
|
| | #6 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | bence gülmek için idael biri bak bak güllll
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #7 | ||
| Özel bayan üye ![]() | --->: Ajdar için yapılan Yorumlar başarılı bir klip.. ama daha iyi olabilirdi.. kordinasyon güzel olmuş. sözler de yeterince güzel, klibin denizin ortasında çekilmesi ilginç bir hava katmış klibe... tebrik ediyorum..... koduumun ajdarını , umarım en yakın zamanda o tekne direğiyle beraber.... girer.. muzlar da eşantiyon ok gibisin ok ok, sok .... muzları sok sok dedim noLuyo adam önce övüyo sonra sövüyo ![]()
__________________ Hic kimSe senin kadaR sevmedi.. AkLımı firara vermi$im zaten.. ßir siiri kıskandıran gözLerinle yak ßeni..!! | ||
| | |
| | #8 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 07-11-06 Nerden: bilecik
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Ajdar için yapılan Yorumlar helal ajdar yürü be kım tutar senı :)))
__________________ ![]() ![]() Hey; Hey Uyuyormusun Geceleri Vah; Vah Kacirdinmi Kecileri Ne O Neoldu Neden Bozuldun Baksen Sen Bana Asik Mi Oldun Allah Allah Guldurme Beni Senin Gibilere Deli Derler Deli Sen Bilirmiydin Gercekten Sevmeyi Hay Allah Bende Sana Birey Diyecektim Bakma Yuzume Kizaririm Elbette Kustum Iste Soyluyorum Bende Seni Seviyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|